Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Call of Duty: United Offensive

2007. november 11.

newspic

Az Activision fejlesztői piacra dobták a Call of Duty: United Offensive-t. Mivel már az alapjáték is kiváló volt erre a lemezre is mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk.

A kiegészítőben 13 új egyjátékos küldetés is lesz, amely során eljuthatunk az Ardennekbe, Szicíliába és Oroszországba is. Új fegyverek is lesznek, a német Gewehr 43 és a szovjet SVD 40 elsősorban közelre használhatóak. A rambóknak sem kell aggódniuk, ugyanis fegyvertárunk bővül pár gépfegyverrel is: az amerikai Browning .30-cal, a legendás német MG34-gyel és a szovjet DP28-cal. Ezeket egy jobbklikkel le is rakhatjuk magunk elé, amivel növelhetjük lövéseink pontosságát. A Panzerfaust kedvelők sem maradnak ki az ajándékozásból, most már igénybe vehetik egy Panzerschreck vagy egy Bazooka szolgáltatásait is.

A fegyverek mellett új járművek is vannak: Sherman tank, amin egy 75 mm-es ágyú pihen, a méltán népszerű német Pz IVH és az orosz tömeggyártás csodája, a T-34-es. Kipróbálhatjuk még a SU-152-est is és a német Elefantot. Az arzenál mellett a multiplayerre helyezték a főhangsúlyt. Három új mód (CTF, Domination, Base Assault) és összesen 11 pálya várja a csatázni vágyókat. A grafikát is kicsit felturbózták, ez a képeken látszik is. A jó öreg Quake III motorból mostmár tényleg kihozták a maximumot. Az új lángszóróra érdemes odafigyelni, de a robbanások is át lettek dolgozva. Újdonság még, hogy szikrázni fognak a fémfelületek, ha golyó találja el őket. Az eddigi infók alapján eleve sikerre van ítélve a játék, egyelőre nincs ellenfele.

Minimális Gépigény:
  • Teljes DirectX 9.0a kompatibilis, 32MB videokártya
  • Pentium® III 700 vagy Athlon™ processzor
  • 128 MB RAM
  • 181 MB szabad hely a merevlemezen
  • Teljes DirectX® 9.0a kompatibilis 16 bit hangkártya

Támogatott chipkészletek:

  • ATI® Radeon 7200, 8500, 9000, 9500, 9700, 9800.
  • Összes nVidia® GeForce™ chipkészlet.