Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Ki tud nekem ilyen beállítású 1.6 szervereket?

Létrehozva: 2009. november 9. Létrehozta: arkangyal Kategória: CS 5 hozzászólás

"es_corelib_ver" = "1.5.0.171b" | "est_version" = "0.418"

Ilyen beállítású 1.6 szervereket keresek...teljesen mind1 milyen nyelvű a szerver... :)

bbk505 2010. május 13. 10 hozzászólás 8183.
Death of Legend Fun Server
Üdvözletem minden kedves ide látogatónak!
Egy új Fun Szerver-t mutatnék be, amely nagyon jó kis hely az időtöltésre.
Szerintem nagyon jó szerver, mivel minden megtalálható rajta ami csak kell (pl.: ejtőernyő, zenék, bunnyhop stb.)
Ezen a szerveren a mapokból sincs hiány. Rengeteg fun map és olyan mapok találhatók rajta amik mindenkit játékra csábítanak.

A szerver IP címe: 80.249.166.34:27195

Érdemes felnézni!
Minden látogatót szeretettel várunk!

Üdvözlettel! bbk
aSy_ 2009. november 15. 85 hozzászólás 2915.
Hellosztok, probáltam csinálni Counter-Strike 1.6 szervert HLDS segítségével(dedicated server), de az a hiba, hogy ez csak a Condition Zero-ra csinálja meg, aki tudna segítsen hogyan tudok ugyanilyen modszerrel nem CZ-ra hanem CS 1.6-ra csinálni szervert?
Tapasztalat 2009. november 10. 270 hozzászólás 1303.
http://www.game-monitor.com/search.php?vars=es_corelib_ver=1.5.0.171b
Egy anticheat beállítás egyébként. Jelenleg csak 1 értelmes indok jut eszembe, amiért valaki keresheti és az nem más, mint hogy egy cheat-et teszteljen le.
Válasz arkangyal #1. hozzászólására
Bocs hogy ezért topicot nyitok de már 1 vagon oldalt átnéztem köztük a GAME-MONITOR.COM-ot és egyenlőre ilyen beállítású szervert 1.6-ban nem találtam.
ez micsoda? "es_corelib_ver" = "1.5.0.171b" | "est_version" = "0.418" ???
köszi előre is az infót
lehet ha elmondod, utánna tudom mire fogni, hogy miért nema adja nekem :D
arkangyal 2009. november 9. 1 hozzászólás 18162.
Bocs hogy ezért topicot nyitok de már 1 vagon oldalt átnéztem köztük a GAME-MONITOR.COM-ot és egyenlőre ilyen beállítású szervert 1.6-ban nem találtam.