Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Windows 7 fagyás.

Létrehozva: 2009. november 20. Létrehozta: zaphyr Kategória: CS 79 hozzászólás

windows 7 kifagy

ViBE 2010. július 21. 2940 hozzászólás 71.
Válasz b1ksz #78. hozzászólására
az ujabb ventrilo már jó rá ?:D mert a régin valójában nagy fázis késések vannak:D
nagy eséllyel. de Én fogtam a 7-et, azt letúrtam. eleve ott a gond, hogy sok Ventrillo szerveren még mindig a régi verzió fut.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
b1ksz 2010. július 21. 1029 hozzászólás 332.
Válasz ViBE #73. hozzászólására
ez tartalmas volt, gondolom sokaknak megoldottad a problémáját. elmondom neked, hogy jó az, csak kell hozzá egy minimum 2 magos gépezet, 2 GB memóriával, aztán jó is lesz. 2.1.4-es Ventrillo meg nem csoda, hogy nem fut rendesen Windows 7 alatt, ha 2003-ban jelent meg -.-
az ujabb ventrilo már jó rá ?:D mert a régin valójában nagy fázis késések vannak:D
Válasz ViBE #75. hozzászólására
most még tartalmasabb, grat :D
köszi =))
Válasz POWA__JaGer #71. hozzászólására
nekem különösen nem fagy be-.-

szar a géped:D
ezzel hatalmasat segítettél neki.
Nézd már meg hova irkálsz 1hónapos topic.
Válasz cNc1_-___-INAKTIV- #72. hozzászólására
:D
most még tartalmasabb, grat :D
t0ky 2010. július 21. 888 hozzászólás 402.
Szerintem meg ha jobb géped van elkell fogadnod.
Jácc tisztán :) VAGY FEJBERUGLAK
ez tartalmas volt, gondolom sokaknak megoldottad a problémáját. elmondom neked, hogy jó az, csak kell hozzá egy minimum 2 magos gépezet, 2 GB memóriával, aztán jó is lesz. 2.1.4-es Ventrillo meg nem csoda, hogy nem fut rendesen Windows 7 alatt, ha 2003-ban jelent meg -.-
POWA__JaGer 2010. július 21. 3 hozzászólás 12889.
Válasz NewIm #70. hozzászólására
64bit a ram miatt mert a 32 csak mximum 3-3.2 gb használ ki
nekem különösen nem fagy be-.-

szar a géped:D
NewIm 2010. június 19. 3 hozzászólás 12872.
64bit a ram miatt mert a 32 csak mximum 3-3.2 gb használ ki
ViBE 2010. június 19. 2940 hozzászólás 71.
Válasz NewIm #68. hozzászólására
nah ki van javítva csak tegnap rohantam és nem volt rá időm megcsinálni
de kompatibilis a gépemmel most meglehet nézni
a fontosabbakat írtam le csak
rendben. hány bites rendszer van fent rajta?
NewIm 2010. június 19. 3 hozzászólás 12872.
nah ki van javítva csak tegnap rohantam és nem volt rá időm megcsinálni
de kompatibilis a gépemmel most meglehet nézni
a fontosabbakat írtam le csak
ViBE 2010. június 18. 2940 hozzászólás 71.
Válasz NewIm #65. hozzászólására
Szevasztok

Mióta felraktam rá a win7 ultimate 64bit-et azóta fagy állandóan ha játszok vagy ha videót nézek.
Vadonatúj gép saját config és már annyira idegesített hogy a legfrissebb driverek vannak fent.
Vidikarim egy ati eah 5770 .
aki tudna akármilyen ötlettel segíteni akkor szívesen várom véleményeteket.

Üdv:
NewIm
eztet magyarázzad megfelé, aztán mondok/mondunk valamit.
Válasz NewIm #65. hozzászólására
Szevasztok

Mióta felraktam rá a win7 ultimate 64bit-et azóta fagy állandóan ha játszok vagy ha videót nézek.
Vadonatúj gép saját config és már annyira idegesített hogy a legfrissebb driverek vannak fent.

Üdv:
NewIm
windows xp faxe nem lehet kurva helpdeskbe irni 2009 november tudsz olvasni?akkor irodott topic
NewIm 2010. június 18. 3 hozzászólás 12872.
Szevasztok

Üdv:
NewIm
Repazohu 2010. május 16. 14 hozzászólás 7190.
Nem jó a Win7 mert még nincs hozzá Service pack majd elvileg szeptemberben jön ki az első na akkor már lehet majd jól használni.
Farkinca 2010. február 6. 22 hozzászólás 5888.
Nekem fps-lagg van win7 alatt cs 1.6ban. Intel Core2 és 8800 GT 2 giga ram. Mikor szembe jön velem az ellen, vagy lő rám, máris esik 40-re az addig fixen 100-on álló fps... Driver a legújabb, ötletem már nincs...
Play Hard, Go Cube
keNderes 2010. február 6. 241 hozzászólás 1425.
megoldas a TS..
Válasz zomgzerg #60. hozzászólására
hidusbf-el lehet, ha 64 bites akkor a test mode-ot be kell kapcsolni a windowson

http://www.ngohq.com/news/15043-how-to-increase-usb-sample-rate-in-windows-vista-7-a.html

nekem a kommentek közt lévő egyik leírás alapján sikerült
Tudom aszem én segítettem neked csak elfelejtettem. köszi.
Yesterday is a history,  tomorrow is a mystery
zomgzerg 2010. február 6. 832 hozzászólás 426.
Válasz DetoxinGabbana #59. hozzászólására
Hello!

Valaki le tudná nekem írni, hogyan tudok Windows 7 alatt 500 Hzet kisajtolni a razeremből?
Köszi előre is.
hidusbf-el lehet, ha 64 bites akkor a test mode-ot be kell kapcsolni a windowson

http://www.ngohq.com/news/15043-how-to-increase-usb-sample-rate-in-windows-vista-7-a.html

nekem a kommentek közt lévő egyik leírás alapján sikerült
Hello!

Valaki le tudná nekem írni, hogyan tudok Windows 7 alatt 500 Hzet kisajtolni a razeremből?
Köszi előre is.
Yesterday is a history,  tomorrow is a mystery
Zoom3r 2009. december 18. 61 hozzászólás 3543.
Válasz zomgzerg #57. hozzászólására
2g ram alatt xp-n ajánlott maradni, ha ott is esik az fps akkor a p4 kevés
xp-n semmi gondom nincs kivéve hogy nem tudok mit kezdeni a mousefix-el :S
[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/2630adbf0c9887ec.png[/img][/url]
zomgzerg 2009. december 18. 832 hozzászólás 426.
Válasz Zoom3r #56. hozzászólására
Nekem P4 2.8-as procival, 1.25 GB rammal és ati x800 pro (256 MB) videokarival, laggol a cs win7-en(fps leesik és a pingem 200-300 körül van), de csak ha elkezdek lőni vagy embert látok. Van rá esély h normálisan működjön?
2g ram alatt xp-n ajánlott maradni, ha ott is esik az fps akkor a p4 kevés
Zoom3r 2009. december 18. 61 hozzászólás 3543.
Nekem P4 2.8-as procival, 1.25 GB rammal és ati x800 pro (256 MB) videokarival, laggol a cs win7-en(fps leesik és a pingem 200-300 körül van), de csak ha elkezdek lőni vagy embert látok. Van rá esély h normálisan működjön?
[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/2630adbf0c9887ec.png[/img][/url]
NickFuck 2009. december 16. 7 hozzászólás 9219.
Válasz Balazs. #54. hozzászólására
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sziasztok vki tudja hogy a ventri miért késik vagy 10-15 percet?:D
mióta feltettem a windows 7-et azóta nemtok warozni nem tudja vki hogy mia megoldás??
és a vicc hogyha nem lépek be Csbe akkor nem késik csak ha játszom....
Balazs. 2009. november 28. 1085 hozzászólás 310.
Válasz TepettVarnyu #40. hozzászólására
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Veni, vidi, vici
zomgzerg 2009. november 28. 832 hozzászólás 426.
Válasz newsee #51. hozzászólására
windfos 7 alatt nekem laggol a cs. :/
*** MODERÁLVA (paraszt #2)
Norbaa 2009. november 28. 106 hozzászólás 2580.
Válasz newsee #51. hozzászólására
*** MODERÁLVA (paraszt #1)
Method man @ Budapest : 2010.04.01
newsee 2009. november 27. 87 hozzászólás 2883.
newsee-.-
Siiiiix 2009. november 27. 624 hozzászólás 583.
Válasz addam #49. hozzászólására
Hmm, mivel nincs intel VGA-s notim nem tudok utánajárni, de olyan, mint ha nem lenne opengl meghajtója a VGA-dnak, lehet intel win7-re nem adta ki, de azért az elég gáz lenne.

Siiiiix: a dll másolgatásos megoldás már jó rég ismert, ha jól rémlik nvidia tnt2 ultrám volt, amikor először használtam :)
Legtöbbet talán az opengl-be gyengén muzsikáló 9600-as ati-kon segített az optimalizált driver használata anno. Persze jó dolog, hogy előhoztad és leírtad, csak ugyan úgy havi szinten le kell írni valakinek, mert gőze sincs mire keressen. Szerintem írj Pene-nek, hogy rakja be a GYIK-ba a leírásodat, nekem is egyszerűbb lenne linkelni :)
:) Majd megoldjuk
addam 2009. november 27. 2161 hozzászólás 122.
Válasz sniiz #45. hozzászólására
köszi ez bejött!
de érdekes módon -d3d -t kellett beírnom és így megy most.
csak ms-em 300 :S :D
Hmm, mivel nincs intel VGA-s notim nem tudok utánajárni, de olyan, mint ha nem lenne opengl meghajtója a VGA-dnak, lehet intel win7-re nem adta ki, de azért az elég gáz lenne.

Siiiiix: a dll másolgatásos megoldás már jó rég ismert, ha jól rémlik nvidia tnt2 ultrám volt, amikor először használtam :)
Legtöbbet talán az opengl-be gyengén muzsikáló 9600-as ati-kon segített az optimalizált driver használata anno. Persze jó dolog, hogy előhoztad és leírtad, csak ugyan úgy havi szinten le kell írni valakinek, mert gőze sincs mire keressen. Szerintem írj Pene-nek, hogy rakja be a GYIK-ba a leírásodat, nekem is egyszerűbb lenne linkelni :)
91.82.85.31 (nihil.hu) - HU Mirage | Reheal mod | SB Guardian | Web: http://nihil.hu | Webstat: http://stats.nihil.hu
revoltec 2009. november 27. 246 hozzászólás 1402.
nekem se fagy:D
Siiiiix 2009. november 27. 624 hozzászólás 583.
Válasz addam #44. hozzászólására
Esetleg az alábbit nézd még meg:

a windows\system32\opengl32.dll-t másold át a steam\steamapps\felhasználód\counter-strike\gldrv könyvtárba, majd ott a drvmap.txt-ben a 3dfxgl.dll-t írd át opengl32.dll-re, fájl mentése, és nézd meg jobb lett-e.

A CS indítási paramétereihez meg vésd be hogy -gl, az indítási paraméterekről bővebben itt van szó.

A VGA-dhoz meg itt az októberi driver, rakd fel.
hihi celeb lettem
mEtzG3r 2009. november 27. 1235 hozzászólás 274.
Sosem fagyott még meg a Windows 7 nálam. It's your fault.
sniiz 2009. november 27. 4 hozzászólás 11475.
Válasz addam #44. hozzászólására

a windows\system32\opengl32.dll-t másold át a steam\steamapps\felhasználód\counter-strike\gldrv könyvtárba, majd ott a drvmap.txt-ben a 3dfxgl.dll-t írd át opengl32.dll-re, fájl mentése, és nézd meg jobb lett-e.

A CS indítási paramétereihez meg vésd be hogy -gl, az indítási paraméterekről bővebben itt van szó.

köszi ez bejött!
de érdekes módon -d3d -t kellett beírnom és így megy most.
csak ms-em 300 :S :D
addam 2009. november 26. 2161 hozzászólás 122.
Válasz sniiz #43. hozzászólására
helló!

dell inspiron 1525-öm. integrált kártya. pár hónappal ezelőtti driver van rajta.
Moblie Intel(R) 965 express chipse family.
sztem inkább visszarakom a vistát..csak ezt már úgy megszoktam meg feltelepítettem már mindent..

91.82.85.31 (nihil.hu) - HU Mirage | Reheal mod | SB Guardian | Web: http://nihil.hu | Webstat: http://stats.nihil.hu
sniiz 2009. november 26. 4 hozzászólás 11475.
Válasz addam #36. hozzászólására
#1: Első lépésbe azt szedném elő, aki a rendszert telepítette, mert ő kell, hogy tudja, mit rakott fel. Oldja meg, vagy rakj fel te egyet, és akkor tudjuk az alapoktól kezdve, hogy mit merre.

Win7 néhány gépen tud idegesítő fagyásokat produkálni, kollégának addig kifagyott, amíg a biosba a feles szorzókat le nem tiltotta. Azóta jó, origi 7, nem kispista edisün.

sniiz: milyen VGA meg milyen drivert próbáltál?
helló!

dell inspiron 1525-öm. integrált kártya. pár hónappal ezelőtti driver van rajta.
Moblie Intel(R) 965 express chipse family.
sztem inkább visszarakom a vistát..csak ezt már úgy megszoktam meg feltelepítettem már mindent..
zaphyr 2009. november 25. 283 hozzászólás 1257.
Válasz TepettVarnyu #40. hozzászólására
takaroggy XDDDD
zaphyr 2009. november 25. 283 hozzászólás 1257.
no. ugy látszik megvan a megoldás. nekem a ventrilofixtől/gamma paneltől fagyott ki állandóan. amióta nem használom, igaz, hogy csúszik a ventri, és nem látom sötétben az embereket, de legalább nem fagyok.
BOKEPA 2009. november 24. 1273 hozzászólás 264.
Válasz bohocZ_-_almale #38. hozzászólására
csao

a te problemadra meg az a megoldas, hogy nem a Win 7-es particiora kell tenni a Ventri-t, hanem egy masikra.
ugy hibatlanul fog mukodni. ;)

udv
nálam ez alap volt, hogy a windowsnak egy külön partíció de ez mindig is így volt :P
/D/j4zz: kevés.
Válasz -deluxe- #37. hozzászólására
Nekem a ventri késik és akár mit csinálok, fix-álom is ugyahogy le van irva meg minden de semmi :/
csao

a te problemadra meg az a megoldas, hogy nem a Win 7-es particiora kell tenni a Ventri-t, hanem egy masikra.
ugy hibatlanul fog mukodni. ;)

udv
-deluxe- 2009. november 24. 737 hozzászólás 494.
Nekem a ventri késik és akár mit csinálok, fix-álom is ugyahogy le van irva meg minden de semmi :/
Never Give Up
addam 2009. november 24. 2161 hozzászólás 122.
#1: Első lépésbe azt szedném elő, aki a rendszert telepítette, mert ő kell, hogy tudja, mit rakott fel. Oldja meg, vagy rakj fel te egyet, és akkor tudjuk az alapoktól kezdve, hogy mit merre.

Win7 néhány gépen tud idegesítő fagyásokat produkálni, kollégának addig kifagyott, amíg a biosba a feles szorzókat le nem tiltotta. Azóta jó, origi 7, nem kispista edisün.

sniiz: milyen VGA meg milyen drivert próbáltál?
fuxi 2009. november 24. 133 hozzászólás 2202.
Válasz bohocZ_-_almale #27. hozzászólására
irtad, hogy mas jatekoknal is csinalja ezt a dolgot ...
probalj meg egy regebbi VGA driver-t feltenni. mondjuk az egy honappal ezelottit ...
ha az sem jo, akkor tolts le egy hasznalhatot, mert sztem a rendszertelepitesnel lett vmi elbaxva. [bar nem ertem, hogy lehetseges]
letoltesnel nagyon figyelj oda, hogy jo rendszert szedj le ...
pl. x86 vagy x64 ... ha hack-olt verzio kell, akkor azzal is ovatosan, mert 1-2 orult forma olyan port-okat hagyott nyitva a regebbi verzios Win 7-eknel, amik a bongeszo inditasanal megzabaljak a memoriat es belaggol minden mas ...
meg egy olyan megoldast probalj ki elotte, hogy elinditod a mediaplayer-t, hatha megjavul a dolog ...
bar az csak a szerver-eknel szokott jol jonni, de hatha megoldja az te kliens-ed problemajat.

irom meg 1*, hogy lasd ... ha igy sem mukodik a dolog, akkor irj pm-et, es ott folytatjuk a dolgot ... bb
nekem tökéletesen megy minden a legújabb driverrel

a mediaplayer nem hiszem, hogy ez esetben segít
fuxi 2009. november 24. 133 hozzászólás 2202.
Válasz dared #25. hozzászólására
Sziasztok segítséget szeretnék feltelepítettem a win7-et és a csben nem engedi beteni a 32 bitet meg kockás a kép de a video karit felismerte a win 7 mi lehet a probléma????
nézd meg hogy biztosan openGL legyen es ne software mod mert nekem abban indult vmiért :S
sNw 2009. november 23. 131 hozzászólás 2229.
Válasz sniiz #32. hozzászólására
kössz, van új driver de úgy sem megy.. valószínű hogy a kártya a gyenge mert vistán még ment.
Nem akarlak elszomorítani, de ha vistán valami futott, akkor win7-en legalább ugyanúgy vagy jobban kellene mennie.
"-..WALK TUDOD SHIFT BAZMEG...megnyomod a kurva gombot és halkan fog járni a csávó...mint jézus a vizen..."
sniiz 2009. november 23. 4 hozzászólás 11475.
Válasz M0ki #29. hozzászólására
Nekem WIN7-em van, Ultimate 32bit, loaderrel aktivált! Eddig semmivel nem volt semmi gondom, minden fut a játékokat is beleértve. ( Cod: MW2, cs, wow, L4D). Sniiz, vagy a videókarid kevés a WIN7-nek, vagy a driver nem elég! Próbálj leszedni 1 új drivert!
kössz, van új driver de úgy sem megy.. valószínű hogy a kártya a gyenge mert vistán még ment.
dared 2009. november 23. 8 hozzászólás 8846.
Válasz M0ki #29. hozzászólására
Nekem WIN7-em van, Ultimate 32bit, loaderrel aktivált! Eddig semmivel nem volt semmi gondom, minden fut a játékokat is beleértve. ( Cod: MW2, cs, wow, L4D). Sniiz, vagy a videókarid kevés a WIN7-nek, vagy a driver nem elég! Próbálj leszedni 1 új drivert!
fel van telepítve a driver és így sem engedi a cs 32bitet

zreeF 2009. november 23. 2141 hozzászólás 125.
Nekem is win7 van, még nem volt vele semmi probléma.
Pótor úr,