Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Cod2 pb hiba!

Létrehozva: január 17. 22:22 Létrehozta: Nelojjleee Kategória: COD2 6 hozzászólás

Ha valakinek baja van a pb-vel ide irja meg és remélhetőleg tud valaki segiteni neki.

Szia én ezekkel játszom ritka hogy kidob a pb:94.199.181.205:28969 _-80.249.166.78:28980 87.229.108.77:29000 de ha nemmegy akkor lépj be aa mp-be és kapcsold ki a pb-t aztán lépj ki majd ismét be feljön valami olyasmi hogy: változások történtek a .... szeretné használni az uj beálításokat és akkor klik igen-re remélem tudtam segíteni szia
Jahm amugy elfelejtettem szolni h win7-em van :)
Még valami tipp esetleg h mit tudnék vele csinálni?
Köszönöm a segitséget de már kb 10-szer elinditottam és kikapcsoltam :S
Erre van megoldás mégpedig a következő:
Asztalon Sajátgép ikonra jobb klikket és a kezelésre mész.Majd ott lesz 1 olyan, hogy Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások. Ott rá kell menni a szolgáltatásokra majd kikeresed a PnkBstrA illetve a PnkBstrB-t és külön-külön jobb klikk rá majd újraindítás. Ha esetleg nem futott akkor meg indítsd el ez a 2 probléma lehet.
Remélem tudtam segíteni :)
Ugy néz ki enyém is lesz az 1. hiba sajna!:(
pnkbuster.exe stopped engem mindig evvel dob ki pár perc után reinstall-tam a játékot és a pb-t is frissitettem nem tudom mi lehet a baj légyszives valaki segitsen!nagyon köszönöm..