Szerintem még nincs ilyen topic.
Azért is hoztam létre mert új szervereket keresek (külföldit) ahol érdemes játszani.
Itt mindenki megoszthatja egymással a kedvenc külföldi szerverét,gondolom nem csak én vagyok úgy,hogy már unja a magyar szervereket,az állandó csiterezést stb.Én a külföldi szervereken nem ezt tapasztaltam,hogy csitereznek,ott elfogadják,hogy vannak náluk jobbak is.
Kérlek titeket,hogy a magyar szervereket ne írjátok be mert gondolom azokkal mindenki tisztában van.
Üdvözletem minden kedves ide látogatónak!
Egy új Fun Szerver-t mutatnék be, amely nagyon jó kis hely az időtöltésre.
Szerintem nagyon jó szerver, mivel minden megtalálható rajta ami csak kell (pl.: ejtőernyő, zenék, bunnyhop stb.)
Ezen a szerveren a mapokból sincs hiány. Rengeteg fun map és olyan mapok találhatók rajta amik mindenkit játékra csábítanak.
A szerver IP címe: 80.249.166.34:27195
Érdemes felnézni!
Minden látogatót szeretettel várunk!
Üdvözlettel! bbk
Én pl. azért, mert nekem már csak heti pár óra kikapcsolódás a CS, nem skillre gyúrás, a teljesítménykényszer bőven nem hajszol már :)
10 év után az alapmapok is unalmasak, egy átlag mixen kb. hasonló az idióták aránya mint a sima pubon.
Munka után leülök heti 1-2x lőni, nem hiányzik az, hogy bizonyítsak, az élet nem a CS-ről szól :)
de vezetni ezt érdemes.
torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak ! Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!
Hidd el, hogy minden tiszteletem az Alternate-é, de itt nem a szerverről van szó, hanem arról a skillről.
No offense, csak tényleg az jön le a kommentedből, hogy te mekkora dúrva player vagy...talán csak nem fedeztek még fel :)
Engem pl az érdekelne, hogy miért jártok pubolni? Semmi támadás meg ilyenek, csak érdekel.
Én pl. azért, mert nekem már csak heti pár óra kikapcsolódás a CS, nem skillre gyúrás, a teljesítménykényszer bőven nem hajszol már :)
10 év után az alapmapok is unalmasak, egy átlag mixen kb. hasonló az idióták aránya mint a sima pubon.
Munka után leülök heti 1-2x lőni, nem hiányzik az, hogy bizonyítsak, az élet nem a CS-ről szól :)
91.82.85.31 (nihil.hu) - HU Mirage | Reheal mod | SB Guardian | Web: http://nihil.hu | Webstat: http://stats.nihil.hu
Teljesen igazad van.Én is ezt tapasztalom,főleg a Dinasty Public szerverén.
ugye? Te meg ajánlottad nekem is. :vigyor: Én mondom, hogy az egy kupac sz*r. hiába van körülöttem 20 nyugodt non-steam idióta és ezeknek legalább a fele izomból lövi a falat, attól még Én nem fogom és ez a vesztemet is okozta. így ebből következik, hogy az adminok is nagyjából ugyanilyen módon játszanak. ritka az, hogy azon a szerveren több a Steam-mes, mint a non-steam-mes. néha, olyan hajnal 1-2 fele több a Steam-mes. de hát akkor meg nem sokan vagyunk már.
Mert ha nincs semmit dolgom akkor elütöm vele az időt.De legtöbbsör csak felhúzom magam rajta.Mind1 pénteken lesz egy Nagykanizsai LAN arra elmegyek azt szétjátszom az agyam :D
A sarlót, és kalapácsot felváltja a fagyi, és a galamb. Aki nem nyal, repül.
És azért nincsenek rajta , mert talán nem ismerik ... , ha ismernék és látnák , mennyire adja , mert semmi faszság nincs rajta , akkor elhiszed , hogy járnának rá ? Csak nekem nincs időm egésznap 24/7-be adminkodni rá és nincs valami sok jelentkező admin postra ... Ennyi a történet
magyar elit visszalo, de kb 8v8 bol max 2 az... alternate dmen 8v8 kb 12 "magyar elit" szinten van boven :)) ... most nem rosszbol, de el kell viselned h vannak jobb szerok (jobb playerekkel) mint a DeToX csdm by HBY. Peace. koszcso
Hidd el, hogy minden tiszteletem az Alternate-é, de itt nem a szerverről van szó, hanem arról a skillről.
No offense, csak tényleg az jön le a kommentedből, hogy te mekkora dúrva player vagy...talán csak nem fedeztek még fel :)
:) nem is értem, hogy miért nem hívtak még az NT-be téged...a DeToX-on játszó magyar elit ezek szerint nem tud neked visszalőni, tehát keményen európai szintű játékos vagy. Ne nevettesd már ki magad :DDD szánalmas
magyar elit visszalo, de kb 8v8 bol max 2 az... alternate dmen 8v8 kb 12 "magyar elit" szinten van boven :)) ... most nem rosszbol, de el kell viselned h vannak jobb szerok (jobb playerekkel) mint a DeToX csdm by HBY. Peace. koszcso
82.149.235.135:27015 alternate dm (itt visszalőnek, nem detox szint :))
:) nem is értem, hogy miért nem hívtak még az NT-be téged...a DeToX-on játszó magyar elit ezek szerint nem tud neked visszalőni, tehát keményen európai szintű játékos vagy. Ne nevettesd már ki magad :DDD szánalmas
Adminkodni azért max leírva ilyen egyszerű, ha normálisan akarod csinálni az nem csak ban ban ban ban ban.
Eleve ott a kérdés, ki kaphat admin jogot. Aki kap, az visszaél-e vele? Kb az esetek 90%-ban igen, mert nem fogja fel, hogy nem azért kap jogot, hogy egész nap az ő kedvenc pályái menjenek, meg hogy kivágjon mindenkit, aki 2nél többször lelövi. A legtöbb tanyasi hangnemben tud csak beszélni, és játsza az istent, de amíg admin jogért nyal, addig ő a legnagyobb jófiú.
Ja és amint arról van szó, hogy be kéne fizetni a szerver netbe 2 havonta 1000Ft-ot eltűnik.
Ez csak a saját példám, sok időt belefecceltem a szerverbe, de huzamosabb ideje nem találtam megfelelő admin személyzetet, nekem meg 26 évesen már azért nincs arra időm, hogy mindig azt nézzem melyik idióta épp hogy riasztja el a maradék 2 embert is :)
Az olyan dolgokról, hogy reálisan tudja felmérni ki csal, illetve hibája esetén vállalja a felelősséget még nem is beszéltünk :)
Teljesen igazad van.Én is ezt tapasztalom,főleg a Dinasty Public szerverén.
A sarlót, és kalapácsot felváltja a fagyi, és a galamb. Aki nem nyal, repül.
Adminkodni azért max leírva ilyen egyszerű, ha normálisan akarod csinálni az nem csak ban ban ban ban ban.
Eleve ott a kérdés, ki kaphat admin jogot. Aki kap, az visszaél-e vele? Kb az esetek 90%-ban igen, mert nem fogja fel, hogy nem azért kap jogot, hogy egész nap az ő kedvenc pályái menjenek, meg hogy kivágjon mindenkit, aki 2nél többször lelövi. A legtöbb tanyasi hangnemben tud csak beszélni, és játsza az istent, de amíg admin jogért nyal, addig ő a legnagyobb jófiú.
Ja és amint arról van szó, hogy be kéne fizetni a szerver netbe 2 havonta 1000Ft-ot eltűnik.
Ez csak a saját példám, sok időt belefecceltem a szerverbe, de huzamosabb ideje nem találtam megfelelő admin személyzetet, nekem meg 26 évesen már azért nincs arra időm, hogy mindig azt nézzem melyik idióta épp hogy riasztja el a maradék 2 embert is :)
Az olyan dolgokról, hogy reálisan tudja felmérni ki csal, illetve hibája esetén vállalja a felelősséget még nem is beszéltünk :)
Nem igazán voltam eddig admin, így hát nem tudhatom tökéletesen.: ) Szerettem volna sok helyen adminkodni, mert hát kíváncsi vagyok milyen is ez. Ha lesz rá lehetőségem, nagyot fogok csalódni(ezekszerint). Az én szerencsém az, ha publicolok bármelyik mapon eljátszok, kivétel ezeken a kocsis ökörségeken, ezért nem is szóltam meg az adminokat.
Ha pár napot szánnál rá, hogy te és a közvetlen haverjaid feljárnak, akkor utána nem hinném, hogy problémákat okozna a szerver hírneve. Adminkodni, meg nem hinném, hogy nagy feladat lenne:D Changemap, csaló kibaszása. Ha lesz/lenne olyan aki sűrűn járna fel a szerverre, szerintem lazán elvállalná. (ismét, a maci példáját tudnám felhozni, mert ott biza ez így ment) üdv.
91.82.85.31 (nihil.hu) - HU Mirage | Reheal mod | SB Guardian | Web: http://nihil.hu | Webstat: http://stats.nihil.hu
Ha pár napot szánnál rá, hogy te és a közvetlen haverjaid feljárnak, akkor utána nem hinném, hogy problémákat okozna a szerver hírneve. Adminkodni, meg nem hinném, hogy nagy feladat lenne:D Changemap, csaló kibaszása. Ha lesz/lenne olyan aki sűrűn járna fel a szerverre, szerintem lazán elvállalná. (ismét, a maci példáját tudnám felhozni, mert ott biza ez így ment) üdv.
És azért nincsenek rajta , mert talán nem ismerik ... , ha ismernék és látnák , mennyire adja , mert semmi faszság nincs rajta , akkor elhiszed , hogy járnának rá ? Csak nekem nincs időm egésznap 24/7-be adminkodni rá és nincs valami sok jelentkező admin postra ... Ennyi a történet
Hallottál már olyasmiről, hogy egyéni vélemény? Ne legyél már hülye kérlek. Nekem a kedvenc szerverem volt, pont. Szerettem ott játszani. Nem tudom, te honnan veszed ezt a 10 éves senkik szervere volt dolgot, de ha emlékezetem nem csal(már pedig nem) sosem volt 10 évesek szervere mert mindig bannolták az egérhangú vinnyogókat az adminok amikor fent voltak. Nem támadásból, de biztos te tudod a sikeres public fogalmát amikor az egyik szerveredre amit csináltál közel fél éve, nem láttam eddig még rajta embert magamon kívül.
Edit: sry, hajlamos vagyok én is a tévedésre, a külföldit nem láttam, csak a kiemelt kedvenc szervert láttam.
Ha már itt vagyok, elintézem egy kommentbe: régen volt egy szerver, azt hiszem home 4 use volt a neve. Egy német only HS dm szerver. Ha esetleg valaki tudná miről beszélek, és megadná a linkjét, vagy a szerver pontos nevét, annak nagyon örülnék
Nekem meg van , de tök üres jó pár hónapja ...