Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

call of duty modern warfare 2 pc

Létrehozva: 2010. április 15. Létrehozta: BlowFly Kategória: COD 6 hozzászólás

Hi

Keresek egy vagy tobb embert akivel lehetne Modern Warfare 2-vel jatszani Pc-en.
Nem profi szinten, csak szorakozasbol, mert egyedul mar uncsi.

torma 2010. augusztus 13. 3 hozzászólás 12370.
Helló!
A Call of Duty Modern Warfare 2-ben Felkuzkotem magam 70 szintre és ledobot egy idő után 1 szintre!
Ha valaki tud segíteni hogy, vissza bírjak menni 70-es szintre kérem írjon ere az e-mailra:
egyedijoci@citromail.hu
Kösz!
Buzz 2010. augusztus 10. 1 hozzászólás 18143.
Sziasztok!

A drága kisfiamat bannolta a VAC a Modern Warfare 2 multiplayer használatából csalásért... Mostanra már megemésztettem a dolgot, bár nagyon bánt, hogy tudom ártatlanul esett áldozatul egy private meccsnek, ahol a meghívó hacket használt...
A lényeg, hogy ha megveszem neki újra a játékot, akkor feltelepíthetem erre a meglévő accountjára - amin még sok más steames játéka van -, vagy telepítéskor új accountot nyissak neki???
Az új account sima ügy, csak jó lenne, ha egyben lenne minden játéka stb... DE azt nem szeretném, hogy az új játék feltelepítésekor probléma legyen vagy utána újra kibannolják azzal, hogy ezen az accounton már nem játszhat az MW 2-vel és az új regisztrációs kulcsú játékot is dobhatom a kukába??? Szóval a régi accountra történő telepítéskor az új regisztrácios CD kulcs felülírja a régit és annak minden eleme játszható lesz?
Előre is kösz a segítségeteket!
Egy aggódó Apa
Knut 2010. július 27. 24 hozzászólás 5487.
http://www.gamestar.hu/rtatlanul-bannoltak-mw2-bol-itt-egy-ingyen-left-4-dead-2.html
Flood 2010. július 26. 8 hozzászólás 8660.
Válasz Barca27 #2. hozzászólására
Szia.

Call of Duty 2-vel játszok interneten.
Már 57 a rangom,alap fegyverek már meg vannak pl: tűz golyó,jobb távcső,stb.

Kérdésem az lenne,hogy tudom a sothgunt fejleszteni, vagy a fegyvere rakható radart?
Mint azt írná,hogy 15 embert kell megölni 1 tárral!Nem értem.
Tudsz segíteni nekem?

Előre is köszönőm.
Zsolt
Mi a tehendő kibannoltak cod6 ról azza a feltétellel hogy csíteltem holott semmi csiítem nincs. hülye lennék egy eredeti játékkal csítelni...

Ezzel elfogja veszíteni a játékosait lassan a cég maguknak csinálják nagyon sok oldalon olvastam hogy kibannolták.
Barca27 2010. június 12. 1 hozzászólás 18037.
Szia.

Call of Duty 2-vel játszok interneten.
Már 57 a rangom,alap fegyverek már meg vannak pl: tűz golyó,jobb távcső,stb.

Kérdésem az lenne,hogy tudom a sothgunt fejleszteni, vagy a fegyvere rakható radart?
Mint azt írná,hogy 15 embert kell megölni 1 tárral!Nem értem.
Tudsz segíteni nekem?

Előre is köszönőm.
Zsolt
zseni 2010. május 10. 1 hozzászólás 17478.
Hi!

Majd keress meg, mert én meg unom, hogy a szervereken mindig ismeretlen emberekkel kell játszani főleg úgy, hogy az első 2 perc után tudom, hogy WH használ.