Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

ZokNy-féle banlist

Létrehozva: 2010. augusztus 10. Létrehozta: ArMaDa_is_back_ Kategória: CS 205 hozzászólás

Kedves fórumolvasók. Előre szeretnék kérni mindenkit , hogy a flamet kerüljétek ebben a topicban , ugyanis ez nem azért jött létre. Tehát amire szeretném felhívni a cshu adminok figyelmét , és pár szerverhoszting figyelmét , hogy a ZokNy féle banlist abszolut illegális , mivel a Valve szabályzatában benne van , hogy a tulajdonos beleegyezése nélkül az Steam ID-ket senki sem használhatja fel , semmilyen célra. Mivel én is szerepelek a ban listen , és tőlem senki sem kért erre engedélyt , így ebben a "levélben" szeretném megkérni ZokNy-t , hogy távolítsa el az ID-met az eddigi banlistjeiről , és a jövőre nézve semmiféle képpen ne hasznalja fel az ID-met. Ha ennek nem tesz eleget , így kénytelen vagyok a Valve-nak is levelet írni , és akkor kénytelenek lesztek pl.: mystifax ellen jatszani , ugyanis a listán szereplő egyének új ID-t fognak kapni. Megérzéseteket előre is köszönöm , és további kellemes időtöltést az oldalon.: ArMaDa Letölteni innen tudjátok a listát: http://inco.pene.hu/pub/zokny/CSPrivateBL/banid.cfg A csaló Armada ID-je pedig a következő: STEAM_0:1:28926167

Válasz ICZOREEE #204. hozzászólására
lehet így volt én nem emlékszem. csak már amióta hunbanlistre kerültem nem is csaltam :)
lol.
:uncsi:
:szomoru:
:wtf:
ICZOREEE május 5. 23:28 3 hozzászólás 13217.
Válasz cube. #203. hozzászólására
óóóóó haver, ilyet ne tolj már... mikor infin b előtt leinfóztad ki hol áll, vagy azt mondtad addig aimozol amíg dezi ace nem lesz... tudom hogy le fogod tagadni de akkor is egy nyomorék vagy
lehet így volt én nem emlékszem. csak már amióta hunbanlistre kerültem nem is csaltam :)
cube. április 21. 00:21 1442 hozzászólás 227.
Válasz ICZOREEE #198. hozzászólására
na és miért vagyok odavaló?:)
óóóóó haver, ilyet ne tolj már... mikor infin b előtt leinfóztad ki hol áll, vagy azt mondtad addig aimozol amíg dezi ace nem lesz... tudom hogy le fogod tagadni de akkor is egy nyomorék vagy
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
someonee_ április 20. 20:06 94 hozzászólás 2808.
Válasz breschkaDDDD #201. hozzászólására
fl.:sziv:
:sziv:
Válasz someonee_ #200. hozzászólására
jó mondjuk kb épp beismerted hogy csalsz vagy csaltál:)) de ne zavarjon:)) és ülj be újra az iskolapadba ha kérhetlek... és te aztán mondhatod hogy "magyar színvonal" ... te meg tudod mi vagy?! egy nyan-nyanfejü nyomorék svájci köcsög!
fl.:sziv:
someonee_ április 20. 20:00 94 hozzászólás 2808.
Válasz ArMaDa_is_back_ #118. hozzászólására
Hát most azt h csaltam e vagy sem , azt 100%ra sem a valve , sem senki sem tudja bezonyítani.. :DDD
Mivel a Vac nem talalt semmit szóval ha írnék egy levelet , feltételezem hogy megnéznék a vac statust , ami ugye in good standingben van , szóval lehetséges hogy nem én járnék rosszul. Másik ha annyira érdekelne a dolog akkor már rég új accot vettem volna , és akkor nem lenne banlistes problémán. Elméleti síkon saját használatra készíthet banlistet , viszont ezt nem terjesztheti , nem publikálhatja , főleg nem közösségi portálon , de ez teljesen mind1. MÁR CSAK AZT KÉNE ÉSZREVENNI HOGY EZ EGY FUN TOPIC VOLT MERT KEVESEN NÉZTÉK AZ ADATLAPOMAT ÉS SZORÍT AZ IDŐ :DDDDDDDDDDDDDDDD
De mit is várjak , magyar színvonal.. :DDD
jó mondjuk kb épp beismerted hogy csalsz vagy csaltál:)) de ne zavarjon:)) és ülj be újra az iskolapadba ha kérhetlek... és te aztán mondhatod hogy "magyar színvonal" ... te meg tudod mi vagy?! egy nyan-nyanfejü nyomorék svájci köcsög!
-zsolna- április 20. 19:47 1960 hozzászólás 143.
Válasz ICZOREEE #198. hozzászólására
izcore cshu-n itt a vég
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
ICZOREEE április 20. 15:11 3 hozzászólás 13217.
Válasz cube. #197. hozzászólására
bocs de nemtudom kihagyni:D
"Megérzéseteket előre is köszönöm.."
meg nemazért de te lehet hogy nemvagy a listára való de beletekertem találtam aki sztem is odavaló :).(pl. ICZORE)
cube. 2011. március 28. 1442 hozzászólás 227.
bocs de nemtudom kihagyni:D
"Megérzéseteket előre is köszönöm.."
meg nemazért de te lehet hogy nemvagy a listára való de beletekertem találtam aki sztem is odavaló :).(pl. ICZORE)
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
Válasz vnX #192. hozzászólására
ezt is azért irod mert ESL en 1v5 be hoztam ellenetek kört te szerencsétlen nyomorék
Töröld magad kérlek, túl jó vagy te ide. VAC bannos accod megvan még? Ne replyzz, túl sokat tudok rólad, nem kell még a kultúra :(
DMC 2011. március 28. 792 hozzászólás 453.
Válasz vnX #192. hozzászólására
ezt is azért irod mert ESL en 1v5 be hoztam ellenetek kört te szerencsétlen nyomorék
biztos én nem emlékszem ilyenre :D eslen nem is játszottunk ellened sztem :D
Ti most kajak egy több, mint 8 hónapos témát élesztettetek fel? TÉNYLEG?!
cozyka 2011. március 28. 388 hozzászólás 963.
Válasz vnX #190. hozzászólására
igen ismerjuk te kussolj el te kis 160 cm-s gyökér szar kapnál 1 állast meghalnál kis csicska geci
mekkora csira vagy 19 évet írsz a profilodba régen amikor játszottam veled kérdem hány éves vagy? 14
de szerintem még az is kamu JÁNOS :AS:DAS:DAS:DASD:D:SD
vnX 2011. március 28. 161 hozzászólás 1924.
Válasz DMC #189. hozzászólására
KAL MLN ISMERJÜK AZ ÖSSZES NEVED CSALÓ SZAR !
Válasz vnX #190. hozzászólására
igen ismerjuk te kussolj el te kis 160 cm-s gyökér szar kapnál 1 állast meghalnál kis csicska geci
160 cm ?:D 1 állas ?:D
Válasz DMC #189. hozzászólására
Válasz vnX #188. hozzászólására
igen én loptam egy accot xD:D SZép gyerek vagy:)
Válasz cozyka #187. hozzászólására
Te vagy ezt mindenki tudja aki ismer,de már loptál másik accot:S
Na mindegy ne válaszolj mert eltöröm a kezed!
igen én loptam egy accot xD:D SZép gyerek vagy:)
Válasz vnX #186. hozzászólására
mLN szemelyes ismerösöm,de mar nem tolja , csak nezd meg az ID-ket te gyökszi
Te vagy ezt mindenki tudja aki ismer,de már loptál másik accot:S
Na mindegy ne válaszolj mert eltöröm a kezed!
Válasz cozyka #184. hozzászólására
azért vagy te is fent mLn néven XDDDDDDD
mLN szemelyes ismerösöm,de mar nem tolja , csak nezd meg az ID-ket te gyökszi
Válasz cozyka #184. hozzászólására
szerintem anyád van fent
Válasz vnX #183. hozzászólására
CSALJATOK GYÖKEREK CSAK A CSALO GYÖKÉR EMBEREK VANNAK FENT
CSALJATOK GYÖKEREK CSAK A CSALO GYÖKÉR EMBEREK VANNAK FENT
elefuNIKE 2011. március 28. 1963 hozzászólás 141.
lehetirták már de leszarom :
"Megérzéseteket előre is köszönöm " nincsmit gyökér.
defcon: majdnem szétrepedt a picsám
talaldki 2011. március 28. 342 hozzászólás 1066.
Válasz snoz7_____ #178. hozzászólására
Na mostmár eleget oltottátok egymást:)
Egy Dolgot szeretnék mondani.
Ezen a listán a játékosok 70%-a azért van fenn mert zoknykának nem teccet a neve vagy belote vagy anyázott vagy csak nincs mit csinálnia a kis senkijének.
de hogy ilyenek mint Izcore meg im makker meg ilyenek fenn vannak az nem annyira gáz...:D
a-a, demó is ott van az ID-je mellet aki fent van legalábbis az utóbbi időben oda van rakva a kétkedők kedvéért hogy na vajon miért is kerül fel rá
desert.girl 2011. március 28. 257 hozzászólás 1360.
:ohhh..... micsoda megfogalmazás. - és micsoda indulatok... höh=) ++
desert.girl
xNE_ 2011. március 28. 24 hozzászólás 5687.
Válasz snoz7_____ #178. hozzászólására
Ezen a listán a játékosok 70%-a azért van fenn mert zoknykának nem teccet a neve vagy belote vagy anyázott vagy csak nincs mit csinálnia a kis senkijének.
de hogy ilyenek mint Izcore meg im makker meg ilyenek fenn vannak az nem annyira gáz...:D
haha :)
hát akkor nem véletlenül vagy fent:P -.-
de az előbbi komentelőnek igazat adok. "töröld a cs-d"
nem vagyok kocka,és nem is leszek az!
snoz7_____ 2011. március 28. 291 hozzászólás 1222.
sNOZZ VAGYOK:D A CSALÓ xd
Husky 2011. március 28. 2149 hozzászólás 123.
1 szó: szar vagy.
http://www.youtube.com/user/HuNHusky
Zsezs 2011. március 28. 52 hozzászólás 3875.
Te se a két szép kék szemedért kerültél fel rá :)
-LSdm- 2011. március 27. 1449 hozzászólás 225.
Válasz Kuksee #166. hozzászólására
te bajod ha nem csalnál nem lennél rajta
++
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
-zsolna- 2011. március 27. 1960 hozzászólás 143.
Izcore?: )
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
-magic- 2011. március 27. 983 hozzászólás 351.
Válasz HmRfuckyeaH #171. hozzászólására
igeen. egy senki vagyok az életben tényleg.:DD
nézzmár magadra, animékre hokizol 17évesen. elég jó életed van, de csak pofázz cicám. akármikor nullába pakollak téged és a nyomorult spanjaidat..
elég szánalmas vagy :S
zomgzerg 2011. március 27. 832 hozzászólás 426.
Válasz HmRfuckyeaH #171. hozzászólására
nézzmár magadra, animékre hokizol 17évesen. elég jó életed van, de csak pofázz cicám. akármikor nullába pakollak téged és a nyomorult spanjaidat..
nemide
HmRfuckyeaH 2010. augusztus 15. 57 hozzászólás 3675.
Válasz Saman. #170. hozzászólására
:D ezaz. lökd h tedd az agyad h vagy vki. the real HmR. olts lécci pls, annyira fáj, te homoru te kinek képzeled magad?:D Egyből arra jövök rá h te az életben egy nincstelen faszláma vagy, a CS-ben egy bot, aki a társaikkal játszik és sír ha fáj az igazság. na hali
Saman. 2010. augusztus 15. 140 hozzászólás 2124.
Válasz HmRfuckyeaH #169. hozzászólására
Te egy ritka nagy csicska vagy. Pár napja amikor feljöttél ventrire pofázni hogy a spanod nemcsal, meghogy amígy nincs bizonyíték te addig nemhiszed el.:DDD Nézd már meg azt a hltvt és egyből rájössz, hogy milyen pofátlanul csal. Amúgyis nemtudom kinek képzeled magad, hogy nekünk pofázol te utolsó senki.
:D ezaz. lökd h tedd az agyad h vagy vki. the real HmR. olts lécci pls, annyira fáj, te homoru te kinek képzeled magad?:D Egyből arra jövök rá h te az életben egy nincstelen faszláma vagy, a CS-ben egy bot, aki a társaikkal játszik és sír ha fáj az igazság. na hali
http://www.neobux.com/?r=samanking93
HmRfuckyeaH 2010. augusztus 15. 57 hozzászólás 3675.
Válasz Saman. #165. hozzászólására
Volt egy megoldatlan gondom akkor te droid, normális vagy vagy tényleg nem érted ?

edit.: ez a legnormálisabb offod vagy tényleg nem tudsz mást kitalálni? nagyon eredeti vagy...
Te egy ritka nagy csicska vagy. Pár napja amikor feljöttél ventrire pofázni hogy a spanod nemcsal, meghogy amígy nincs bizonyíték te addig nemhiszed el.:DDD Nézd már meg azt a hltvt és egyből rájössz, hogy milyen pofátlanul csal. Amúgyis nemtudom kinek képzeled magad, hogy nekünk pofázol te utolsó senki.
armada -del-
bannoltasd magad az életből meg a cs-ből is :)
eNziii. 2010. augusztus 15. 420 hozzászólás 898.
Armada töröld a cs-t.
Kuksee 2010. augusztus 12. 880 hozzászólás 404.
te bajod ha nem csalnál nem lennél rajta
Saman. 2010. augusztus 12. 140 hozzászólás 2124.
Válasz vakesz___-_ #164. hozzászólására
te meg ha lagg nélkül nem tudsz játszani töröld inkább a csét azt próbáld ki milyen a való élet
Volt egy megoldatlan gondom akkor te droid, normális vagy vagy tényleg nem érted ?

edit.: ez a legnormálisabb offod vagy tényleg nem tudsz mást kitalálni? nagyon eredeti vagy...
vakesz___-_ 2010. augusztus 12. 674 hozzászólás 535.
Válasz Saman. #163. hozzászólására
Az a gond,hogy nem vagy tisztába a dolgokkal, ahelyett ,hogy a csaló haverodat véded és egyből ellentámadásba lendülnél nézz a dolgok mögé, és nézz magadba, egyből rá fogsz jönni mire gondolok.
te meg ha lagg nélkül nem tudsz játszani töröld inkább a csét azt próbáld ki milyen a való élet
15:53 - huakaw @ QcK +: nah meek le mert a gép nem hagy tanulni
Saman. 2010. augusztus 12. 140 hozzászólás 2124.
Válasz vakesz___-_ #101. hozzászólására
ha már úgyis ittvan ez a topis szeretném megkérni a cshu olvasókat hogy hunbanlisten igaz hogy fennvan uni1vx de ha megnézitek abba a demoba a nextgen insideot nemtudom én whval megnéztem mit művelt mert mindig feltűnő volt nekem és eléggé epic megérzései vannak hogy hova ne nézzen be meg mikor jönnek a hegek stb stb...
Az a gond,hogy nem vagy tisztába a dolgokkal, ahelyett ,hogy a csaló haverodat véded és egyből ellentámadásba lendülnél nézz a dolgok mögé, és nézz magadba, egyből rá fogsz jönni mire gondolok.
olle 2010. augusztus 12. 2162 hozzászólás 121.
Válasz ArMaDa_is_back_ #36. hozzászólására
mintha éreztem volna hogy topicot kell nyitnom. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megint sikerült ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amugy zoknyt nem a Valve hatalmazta fel , hogy készitsen hun banlistet , tehat illegalis amit csinal.
Flameljetek tovabb.:DDDDDDDDDDDDDd
téged se a valve hatalmazott fel hogy csalj
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
PNZ- 2010. augusztus 12. 437 hozzászólás 852.
"Megérzéseteket előre is köszönöm" - hát elég epic fail megérzésem van
wedontcare 2010. augusztus 12. 309 hozzászólás 1157.
remélem nem amiatt armada a neved mert armada tag vagy...

ha az vagy akkor ne égesd magad...és szólj Lahonak hogy a nevmeben is basszon seggbe!
cr0nix 2010. augusztus 11. 121 hozzászólás 2360.
Moderálva...
Lófaszt mama
tmk. 2010. augusztus 11. 8231 hozzászólás 6.
Válasz stelar #152. hozzászólására
már törölték amandát, a topicja marad
YESSSSS !
High vagyok , és szupersztár .
WeeeD 2010. augusztus 11. 84 hozzászólás 2927.
Válasz Ecsi #114. hozzászólására
Jól vagy ? : )
Nagyszerűen:D

Csak nevetséges , hogy Ő(k) van felhábordova!
.mzX 2010. augusztus 11. 59 hozzászólás 3598.
Válasz ArMaDa_is_back_ #118. hozzászólására
Hát most azt h csaltam e vagy sem , azt 100%ra sem a valve , sem senki sem tudja bezonyítani.. :DDD
Mivel a Vac nem talalt semmit szóval ha írnék egy levelet , feltételezem hogy megnéznék a vac statust , ami ugye in good standingben van , szóval lehetséges hogy nem én járnék rosszul. Másik ha annyira érdekelne a dolog akkor már rég új accot vettem volna , és akkor nem lenne banlistes problémán. Elméleti síkon saját használatra készíthet banlistet , viszont ezt nem terjesztheti , nem publikálhatja , főleg nem közösségi portálon , de ez teljesen mind1. MÁR CSAK AZT KÉNE ÉSZREVENNI HOGY EZ EGY FUN TOPIC VOLT MERT KEVESEN NÉZTÉK AZ ADATLAPOMAT ÉS SZORÍT AZ IDŐ :DDDDDDDDDDDDDDDD
De mit is várjak , magyar színvonal.. :DDD
jah magyar színvonal élő példa rá : te, nah ennyit erről