Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

TF2 Walljump kérdés

Létrehozva: 2010. szeptember 10. Létrehozta: PozitiveRP Kategória: TF2 12 hozzászólás

A nálam jobb játékosokhoz (ilyen pedig sok van) szólna a kérdésem, főként a soldierekhez. Adott egy normál jump, tételezzük fel badlandsen a spirál melletti rolónál a jobb oldali faltól ugorva a középső pont felé. Ezután a gyorsítás érdekében a jobbra lévő házfalról ugrok tovább, és leérkezek a spirál területének végén.

A gond az, hogy ezzel kb. 110 hp-t veszítek (esési sérülés nincs).

A kérdésem az lenne, hogy Ti milyen technikával ugrotok, meg lehet-e valahogy oldani kevesebb életvesztéssel?

Köszi:
Pozi

PozitiveRP 2010. szeptember 11. 1123 hozzászólás 303.
Válasz wrex #11. hozzászólására
Max úgy, hogyha spirálnál támadtok, agresszív Solly fel ugrik, ha le sebzik, le jön a medichez, a pocket pedig fel megy. Ezt addig csinálni amíg nincs meg a pont.
A 2 scout bedarált 4 embert az ellenfélből, visszahúzódnak, a csapatom tör előre. Én nemrég éledtem, már az alsó lobbyban vagyok, mikor hallom voice-n, hogy mennek előre. Egyértelmű, hogy a leggyorsabban akarok odaérni, ugyanakkor nem akarom, hogy a medic sok ideig healeljen engem. Vannak ilyen szituációk...
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
wrex 2010. szeptember 11. 443 hozzászólás 842.
Válasz porszivougynok #7. hozzászólására
nem tudsz odaáig/olyan szögben ugrani.és igen, néha el KELL jumpolni a medictől akármilyen solly is vagy
Max úgy, hogyha spirálnál támadtok, agresszív Solly fel ugrik, ha le sebzik, le jön a medichez, a pocket pedig fel megy. Ezt addig csinálni amíg nincs meg a pont.
8)
PozitiveRP 2010. szeptember 11. 1123 hozzászólás 303.
Válasz porszivougynok #4. hozzászólására
akkor ugyanez , de a spirálon csinálsz még egy jumpot, még mielőtt leérnél. az eredmény ugyanaz, de hosszabbat jumpolsz
Erre nem is gondoltam. Bár sajnos a balra ugrások nem a kedvenceim, de mindenféleképpen előnyös erre csinálni.
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
v3kibaba 2010. szeptember 11. 178 hozzászólás 1774.
Emmost komoly?
Reiker 2010. szeptember 11. 15 hozzászólás 6987.
Válasz Popcorn #5. hozzászólására
használj gunboatsot
:D:D:D
porszivougynok 2010. szeptember 11. 35 hozzászólás 4725.
Válasz wrex #6. hozzászólására
Próbálj meg a lépcső fokaira érni, ahol be lehet menni a házunkba. Próbáld meg! :) Bár ha war szituációról van szó, felejtsd el a walljumpot. + úgy tudom, hogy pocket vagy ( lehet rosszul tudom :D) akkor főleg ne jumpolj el a medictől. Agresszív solly vagyok, nagyon ritkán pocketelek de akkor az esetek 90%-ában elkövetem azt a hibát, hogy el jumpolok a medictől, és mire vissza nézek 1 scout majdnem megölte a medicet. Ha meg agresszív vagy, akkor is csak max overheallel walljumpolj.
nem tudsz odaáig/olyan szögben ugrani.és igen, néha el KELL jumpolni a medictől akármilyen solly is vagy
wrex 2010. szeptember 10. 443 hozzászólás 842.
Válasz PozitiveRP #1. hozzászólására
.
Próbálj meg a lépcső fokaira érni, ahol be lehet menni a házunkba. Próbáld meg! :) Bár ha war szituációról van szó, felejtsd el a walljumpot. + úgy tudom, hogy pocket vagy ( lehet rosszul tudom :D) akkor főleg ne jumpolj el a medictől. Agresszív solly vagyok, nagyon ritkán pocketelek de akkor az esetek 90%-ában elkövetem azt a hibát, hogy el jumpolok a medictől, és mire vissza nézek 1 scout majdnem megölte a medicet. Ha meg agresszív vagy, akkor is csak max overheallel walljumpolj.
8)
Popcorn 2010. szeptember 10. 142 hozzászólás 2096.
használj gunboatsot
porszivougynok 2010. szeptember 10. 35 hozzászólás 4725.
Válasz PozitiveRP #3. hozzászólására
azzal nem érek át az udvaron, csak a kétharmadáig

edit: ezért szükséges a második walljump
akkor ugyanez , de a spirálon csinálsz még egy jumpot, még mielőtt leérnél. az eredmény ugyanaz, de hosszabbat jumpolsz
PozitiveRP 2010. szeptember 10. 1123 hozzászólás 303.
Válasz porszivougynok #2. hozzászólására
ha pontosan erről a szituációról beszélünk, akkor simán kimész rolón, és a ház végén csinálsz egy faljumpot. 50 hpt-veszítesz és még airstrafelni is tudsz.
azzal nem érek át az udvaron, csak a kétharmadáig

edit: ezért szükséges a második walljump
porszivougynok 2010. szeptember 10. 35 hozzászólás 4725.
Válasz PozitiveRP #1. hozzászólására
.
ha pontosan erről a szituációról beszélünk, akkor simán kimész rolón, és a ház végén csinálsz egy faljumpot. 50 hpt-veszítesz és még airstrafelni is tudsz.
PozitiveRP 2010. szeptember 10. 1123 hozzászólás 303.
.