Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Battlefield Play4free

Létrehozva: 2010. november 25. Létrehozta: Drang Kategória: Battlefield Play4free 1017 hozzászólás

A Battlefield Play4free játékról minden...

most akkor ha váltani akarok "main soldier" t, akkor fizetnem kell 1799 "izét" ? :bocs:
eddig ez nem ingyenes volt?
Válasz V-outkast #989. hozzászólására
inkább LOL-oz

mert ez a P4F már csak
Mortar boost meg a piros sapka ami köztudottan extra skillt ad
felnézek tsre jösztök egyet bf2 özni?:D
Válasz zsoltizsofi #988. hozzászólására
Rendszeresen az mit jelent nálad?
Én fent szoktam lenni néha, de ha megmondod milyen névvel reggeltél felveszlek a listára és mehetünk, amúgy én Assault, 8 szint meg engineer 12 szint.
hát én jórég jkátszottam már vele annyitra nem is jön be csak érdeklödtem de még bf 2 ben is találtam pár szervert:) ami még használható:)

impi nem lolozok:D nem az én műfajom:) killorral beszéltél végül?:)

amit irsz azzal sajnos egyet kell hogy értsek:(
Válasz Balint77 #1012. hozzászólására
öö megmondod lécci az email címed? küldenék 1-2 képet az indítással kapcsolatban. vagy ha esetleg van skypod segíthetnél :D
Próbáld meg amiket nekem javasoltak.
Válasz Balint77 #1012. hozzászólására
öö megmondod lécci az email címed? küldenék 1-2 képet az indítással kapcsolatban. vagy ha esetleg van skypod segíthetnél :D
Az email cimem, nem publikus sem, amugy... toltsd fel a kepeket,vhova aztan kuld el privat uzenetben.
GGC Stream Admin
Balint77 május 4. 20:38 20 hozzászólás 6209.
Válasz nandor90 #1009. hozzászólására
Torold le mind2 antivirust. Rakd ujra a jatekot, jo volna ha,keressnel az antivirus programokra takarito programot. Ami a torles utan,kiszedi a maradekot. Aztan felrakni a mikrosoft essentialt. Az nem akadna be a jatekkal.
Balint77 május 4. 20:16 20 hozzászólás 6209.
Válasz valakimas #1010. hozzászólására
VICTORY!:vigyor::omg:

Működik!
Köszönöm mindenki segítségét, főleg a tiéd, nandor90!
akkor megy neked a game ?:O
Válasz nandor90 #1009. hozzászólására
Torold le mind2 antivirust. Rakd ujra a jatekot, jo volna ha,keressnel az antivirus programokra takarito programot. Ami a torles utan,kiszedi a maradekot. Aztan felrakni a mikrosoft essentialt. Az nem akadna be a jatekkal.
VICTORY!:vigyor::omg:

Működik!
Köszönöm mindenki segítségét, főleg a tiéd, nandor90!
Válasz valakimas #1002. hozzászólására
Nem, semmi, csupán le lett töltve a Norton Security és frissített egy másik vírusirtó...
Lehet ki kéne próbálni úgy, hogy valamelyiket kikapcsolom?
GGC Stream Admin
Válasz HUNlaca #1007. hozzászólására
Jaja Bagladinál az igazság. Mivel a vírusírtók és tűzfalak úgy vannak megírva hogy elsőbbségi engedéjuk van mindenhez vagy nemtom hogy fogalmazzam meg és ha 2 is fent van akkor nem tudják eldönteni hogy akkor most mi legyen így hát inkább egyik se csinál semmit.
Hát ez sehogy se megy. Csak az McAfee van fent, már letöröltem mappástul, mindenestül, és újraraktam, de nem megy sehogy:siros:...
HUNlaca május 2. 20:28 35 hozzászólás 4748.
Válasz Bagladi #1006. hozzászólására
Egy jó tanács! Ne használj egynél több vírusirtot, mert ütik egymást, és vírusos lesz a géped (nem jelzi egyi ksem ha virust talál)!!!!!
Én még nem találkoztam ilyen próbrémával, de lehet hogy egy újra telepítés megoldaná a gondot!
Ja és amikor letörlöd akkor a mappát is töröld le ahova telepítve lett!!
Jaja Bagladinál az igazság. Mivel a vírusírtók és tűzfalak úgy vannak megírva hogy elsőbbségi engedéjuk van mindenhez vagy nemtom hogy fogalmazzam meg és ha 2 is fent van akkor nem tudják eldönteni hogy akkor most mi legyen így hát inkább egyik se csinál semmit.
Bagladi május 2. 17:54 79 hozzászólás 3062.
Egy jó tanács! Ne használj egynél több vírusirtot, mert ütik egymást, és vírusos lesz a géped (nem jelzi egyi ksem ha virust talál)!!!!!
Én még nem találkoztam ilyen próbrémával, de lehet hogy egy újra telepítés megoldaná a gondot!
Ja és amikor letörlöd akkor a mappát is töröld le ahova telepítve lett!!
Válasz Sergei.Bykov #1004. hozzászólására
Avast ! :D
Mi van vele?
Válasz valakimas #1003. hozzászólására
Megpróbáltam kikapcsolni a Nortont és az McAfeet, de nem javult semmi...:siros: Ötletek?
Avast ! :D
Megpróbáltam kikapcsolni a Nortont és az McAfeet, de nem javult semmi...:siros: Ötletek?
Válasz Konigstiger #1001. hozzászólására
Nem változott valami a gépen? Drivercsere, formázás vagy valami?
Nem, semmi, csupán le lett töltve a Norton Security és frissített egy másik vírusirtó...
Lehet ki kéne próbálni úgy, hogy valamelyiket kikapcsolom?
Válasz valakimas #1000. hozzászólására
Szia,

Nem, nem most játszok először, ez nemrégiben jelentkezett probléma. Máskor tudtam játszani, most nem...
Nem változott valami a gépen? Drivercsere, formázás vagy valami?
Válasz Konigstiger #999. hozzászólására
Ez újonnan jelentkező probléma, vagy most játszanál először a játékkal?
Szia,

Nem, nem most játszok először, ez nemrégiben jelentkezett probléma. Máskor tudtam játszani, most nem...
Válasz valakimas #998. hozzászólására
Sziasztok kedves Fórumozók,

Lenne egy kérdésem...
Mikor elindítom a játékot a következő fehér kép jelenik meg:

http://imageup.darkweb.hu/images/201205/01/011642201.png

és nem indul el a játék:szomoru:...

Mit tegyek, hogy el tudjam indítani?

A válaszokat előre is köszönöm:).
Ez újonnan jelentkező probléma, vagy most játszanál először a játékkal?
Sziasztok kedves Fórumozók,

Lenne egy kérdésem...
Mikor elindítom a játékot a következő fehér kép jelenik meg:

http://imageup.darkweb.hu/images/201205/01/011642201.png

és nem indul el a játék:szomoru:...

Mit tegyek, hogy el tudjam indítani?

A válaszokat előre is köszönöm:).
Balint77 április 28. 13:02 20 hozzászólás 6209.
Válasz nandor90 #993. hozzászólására
pbsetup.exe-t toltsed le,aztan ott kivalasztod a jatekot es az befrissiti.
azt értem el vele hogy az oldal gyorsabb lett meg a játék menü és a játékba ugyanaddig jutottam hogy kék fehér nem tudom mit látok néhe 1-2 robanást de azis akad, de a hang jó.
Balint77 április 28. 12:46 20 hozzászólás 6209.
Válasz nandor90 #993. hozzászólására
kért valami game et : és valami american armyt hozott ki csak.
BankiHUN április 27. 19:17 776 hozzászólás 464.
Válasz pedalgep #994. hozzászólására
Soha nem lesz ilyen. Gondold át a dolgot, akkor mire költenék a pénzt az emberek? :D
Persze, tudom, csak valahogy be akartam vezetni az elégedetlen panaszaimat :D
pedalgep április 27. 17:55 695 hozzászólás 517.
Válasz BankiHUN #990. hozzászólására
Valaki nem tud róla, hogy nem tervezik-e egy P4F Market létrehozását, ahol a játékosok cserélhetnének cuccokat? :D
Nagyon jól jönne már. 600 Field Bandagem van, meg 50 Adrenaline Shot-om, amit elvből nem használok, hogy legyen már szükség a medicre :D
Soha nem lesz ilyen. Gondold át a dolgot, akkor mire költenék a pénzt az emberek? :D
nandor90 április 27. 17:51 2253 hozzászólás 112.
Válasz Balint77 #992. hozzászólására
Melyk punkbustert tölcsem le a BF P4F -hez?? linkelje be aki tudja lécci help. Előre is kösz!!!!!!:mosoly:
GGC Stream Admin
Balint77 április 27. 17:30 20 hozzászólás 6209.
Melyk punkbustert tölcsem le a BF P4F -hez?? linkelje be aki tudja lécci help. Előre is kösz!!!!!!:mosoly:
Bagladi április 27. 16:04 79 hozzászólás 3062.
Válasz DAVID1910HUN #987. hozzászólására
úgylátom a bf2 kihaló félben van.... itt még szoktatok játszani rendszeresen?
Igen még elég sokat szoktunk játszani.!
BankiHUN április 27. 15:42 776 hozzászólás 464.
Valaki nem tud róla, hogy nem tervezik-e egy P4F Market létrehozását, ahol a játékosok cserélhetnének cuccokat? :D
Nagyon jól jönne már. 600 Field Bandagem van, meg 50 Adrenaline Shot-om, amit elvből nem használok, hogy legyen már szükség a medicre :D
V-outkast április 27. 12:57 59 hozzászólás 3603.
inkább LOL-oz

mert ez a P4F már csak
Mortar boost meg a piros sapka ami köztudottan extra skillt ad
zsoltizsofi április 27. 12:49 261 hozzászólás 1342.
Rendszeresen az mit jelent nálad?
Én fent szoktam lenni néha, de ha megmondod milyen névvel reggeltél felveszlek a listára és mehetünk, amúgy én Assault, 8 szint meg engineer 12 szint.
DAVID1910HUN április 27. 11:29 834 hozzászólás 424.
Fullrobot április 25. 17:34 6 hozzászólás 10181.
Válasz BankiHUN #985. hozzászólására
Én vadász vagyok többnyire.
Assault (8. szint)/Medic (9. szint)
Igazából akkor játszom, amikor épp kedvem támad, nem rendszeresen.
én 25 lv szerelő és ha nincs sok idi0ta akkor heli ha van akkor tank vagy apc.
Esténként 1-2 órát szoktam. mi az ottani neved? az enyém :Fullrobot
BankiHUN április 25. 17:28 776 hozzászólás 464.
Válasz Fullrobot #984. hozzászólására
te mikor szoktál játszni? milyen kaszt? szint?
én csak az 1 pályás állandó oman- on szoktam mivel helire specializálódtam.
Én vadász vagyok többnyire.
Assault (8. szint)/Medic (9. szint)
Igazából akkor játszom, amikor épp kedvem támad, nem rendszeresen.
Fullrobot április 25. 17:23 6 hozzászólás 10181.
Válasz BankiHUN #983. hozzászólására
Én ugyan ezt tapasztalom a vadászoknál. Elviszik, aztán egy perc múlva meghal/kiugrik, mert azért annyira nem kemény, hogy elfogadja, hogy gyengébb pilóta, mint mások. Ott is ugyanezeket próbálják, bár van egy új módszer, mikor nekem jönnek felszállás közben.
Aztán azt is szeretem, mikor az anyahajón 5-6 ember rohangál úgy, hogy nem is vár járműre, csak tök vicces mikor egymásra lőve nem halnak meg, az meg kit érdekel, hogy néhány ilyen gyökér miatt veszít a csapat...
te mikor szoktál játszni? milyen kaszt? szint?
én csak az 1 pályás állandó oman- on szoktam mivel helire specializálódtam.
BankiHUN április 25. 17:03 776 hozzászólás 464.
Válasz Fullrobot #982. hozzászólására
Én nem értem meg mikor 3-4 ember is várja a helit és akár légelhárítóval vagy szállító helikopterrel vagy autóval vagy egyszerűen bármivel megpróbál eltávolítani attól hogy te szállj be a vezetői ülésbe.
Mikor aztán a nagy team killer beül 1 perc és a heli roncsai a földön és ő újra zaklatja azokat aki tudja és szeretné is vezetni a helit.
Ez nagyon el tudja venni az ember kedvét a játéktól.
A csapatjáték lényege a győzelem de sok ilyen játékos miatt néha inkább ki kell lépni mert élvezhetetlen a játék. Pedig az embernek lenne kedve de pár ilyen kör után el tudják rontani.
Nos ez nem panaszkodás csak gondoltam megosztom a gondolataimat.
Üdv: Fullrobot
Én ugyan ezt tapasztalom a vadászoknál. Elviszik, aztán egy perc múlva meghal/kiugrik, mert azért annyira nem kemény, hogy elfogadja, hogy gyengébb pilóta, mint mások. Ott is ugyanezeket próbálják, bár van egy új módszer, mikor nekem jönnek felszállás közben.
Aztán azt is szeretem, mikor az anyahajón 5-6 ember rohangál úgy, hogy nem is vár járműre, csak tök vicces mikor egymásra lőve nem halnak meg, az meg kit érdekel, hogy néhány ilyen gyökér miatt veszít a csapat...
Fullrobot április 25. 15:14 6 hozzászólás 10181.
Én nem értem meg mikor 3-4 ember is várja a helit és akár légelhárítóval vagy szállító helikopterrel vagy autóval vagy egyszerűen bármivel megpróbál eltávolítani attól hogy te szállj be a vezetői ülésbe.
Mikor aztán a nagy team killer beül 1 perc és a heli roncsai a földön és ő újra zaklatja azokat aki tudja és szeretné is vezetni a helit.
Ez nagyon el tudja venni az ember kedvét a játéktól.
A csapatjáték lényege a győzelem de sok ilyen játékos miatt néha inkább ki kell lépni mert élvezhetetlen a játék. Pedig az embernek lenne kedve de pár ilyen kör után el tudják rontani.
Nos ez nem panaszkodás csak gondoltam megosztom a gondolataimat.
Üdv: Fullrobot
DaveLanno április 23. 19:05 749 hozzászólás 481.
Válasz x_andris #979. hozzászólására
Üdv !

Van egy olyan problémám,hogy a cimborákkal szeretnék helyi hálózatban játszani.( Battlefield 1942 ) Routeren keresztül oldottuk meg a csatlakozást. Miután készítek egy pályát a "Local" menüpont alatt senki nem látja az általam elkészített pályát ! Mi lehet a gond ? ( a COD ezzel a megoldással jól működik ! )

Előre is köszönet ! ( bocs,hogy ide írtam,de ahová kellett volna azt nem olvassa senki !!! )
Ez se nem a '42 topic se nem a technikai segítség. kérlek ott tedd fel az ilyen jellegű kérdéseket.
Bagladi április 23. 18:51 79 hozzászólás 3062.
Én ebben nem nagyon tudok segíteni! De írd inkább ide:http://www.battlefield.hu/topic/3047/Battlefield_1942
Ők sokkal többet tudnak segíteni! :kacsint:
x_andris április 23. 11:37 2 hozzászólás 15566.
Üdv !

Van egy olyan problémám,hogy a cimborákkal szeretnék helyi hálózatban játszani.( Battlefield 1942 ) Routeren keresztül oldottuk meg a csatlakozást. Miután készítek egy pályát a "Local" menüpont alatt senki nem látja az általam elkészített pályát ! Mi lehet a gond ? ( a COD ezzel a megoldással jól működik ! )

Előre is köszönet ! ( bocs,hogy ide írtam,de ahová kellett volna azt nem olvassa senki !!! )
Sergei.Bykov április 20. 05:48 10 hozzászólás 8307.
Egyébként a DF-441el indítottunk egy petíciót, hogy legyen klán rendszer a játékban...

Clan system petition
Sergei.Bykov április 20. 05:46 10 hozzászólás 8307.
Válasz Sergei.Bykov #976. hozzászólására
beírom megint TS.try.hu csak h mégegyszer moderáld :D ha ez így jó neked, vagy akkor csináljatok már egy normális leírást ! ÜDV
én nem tehetek arról, hogy fél órán keresztül kell irkálni valakinek mert nem érti mit hogyan, főleg játékban... marhára idegesítő... szóval lehet itt moderálgatni, és törölni a linket, de újra és újra beírom... vagy csináljatok tényleg egy komplett leírást amin mindenki eligazodik.... és persze meg is találják...

ts.try.hu
Sergei.Bykov április 19. 22:41 10 hozzászólás 8307.
beírom megint TS.try.hu csak h mégegyszer moderáld :D ha ez így jó neked, vagy akkor csináljatok már egy normális leírást ! ÜDV
Sergei.Bykov április 19. 20:20 10 hozzászólás 8307.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
itt van leírva
Balint77 április 19. 20:06 20 hozzászólás 6209.
Válasz Balint77 #974. hozzászólására
akkor keressek egy admint?
valakinek van facebook , skype?
Balint77 április 19. 19:58 20 hozzászólás 6209.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
akkor keressek egy admint?
Balint77 április 19. 19:58 20 hozzászólás 6209.
Válasz Bagladi #971. hozzászólására
Igen az a Windows XP vagy Windows7!
? Xp-m van.
Bagladi április 19. 17:25 79 hozzászólás 3062.
Válasz Balint77 #970. hozzászólására
Nkeme xp-m van máshogy irja.
Igen az a Windows XP vagy Windows7!
Balint77 április 19. 16:43 20 hozzászólás 6209.
Válasz Bagladi #969. hozzászólására
Nem adom meg a facebook-omat idegeneknek! :mosoly: Az a baj, hogy mi inkább TS-en szoktunk beszélgetni és nem tudom, hogy van-e lacának skype! A bitet így tudod megnézni:Start+Számítógép+jobb kllik egérrel és ott lesz egy olyan hogy RENDSZER TÍPUSA és ott van a gépednek a bites!
Nkeme xp-m van máshogy irja.
Bagladi április 19. 16:29 79 hozzászólás 3062.
Nem adom meg a facebook-omat idegeneknek! :mosoly: Az a baj, hogy mi inkább TS-en szoktunk beszélgetni és nem tudom, hogy van-e lacának skype! A bitet így tudod megnézni:Start+Számítógép+jobb kllik egérrel és ott lesz egy olyan hogy RENDSZER TÍPUSA és ott van a gépednek a bites!
Balint77 április 19. 16:20 20 hozzászólás 6209.
Válasz Bagladi #966. hozzászólására
A számítógépednek megfelelő rendszert, nézd meg hány bites a géped és azt töltsd le de a 3.0.5-ből!!
Skype nem jó?