Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Call Of Duty 2 A SZÁNALMAS JÁTÉKOSOK

Létrehozva: 2011. június 21. Létrehozta: Lacker Kategória: COD2 4 hozzászólás

Sziasztok!
Nem kerítek, rögtön bele is vágok. Sokszor elhatároztam már hogy nem játszok PUB szerveren (most viszont sikerült visszatévednem fps ügyben), mivel idegesít a sok agresszív játékos. Egyszerűen ki nem állhatom azt, hogy jobban játszok mint az átlag (nem magam fényezése miatt de tényleg :@) és azt mondják hogy csalok. A sok kis kö**ög bepofázik hogy offoljad. Általában visszaírok hogy okosan mert azért ne mondja már hogy csalok. Sokan mondták már hogy ezért hagyják abba. NEM!! Nem kell! Lehet hogy vannak csalók, de azok olyan feltűnőek mert a legtöbb csalni nem tud!
A minap, felmentem egy szerverre. Kicsit ugrálgattam. Feljött egy csávó. Játszottunk, egyre többen lettünk. Egyedül maradtam a csapatból. Fülessel játszok. Nem hiszem el hogy nem hiszik el ( xD ) hogy KUR**RA lehet hallani ahogy "nyóc" méterről fut a gyerek nem érted??!! FUT B+!! UGRÁÁÁL!! Hát miez? Felállok hallom honnan jön a hangg hát nem érted ember??? Belövöm de azér még pofázik hogy offoljad a whdat te szar. Hát ez egyszerűen elviselhetetlen. :DDDDD Hát miez a játék? Mindenkiről azt feltételezik hogy csal, mivel ő maga nem tudja belőni az illetőt, és nagyokat kap, ember!! Miért kell ilyeneket mondani? Na nem is érdekel. Azért megosztom hátha néhányan észbekapnak. Sokan vagytok szerintem akikkel megesett ez már. Ezentúl nem is fogok PUB szerveren játszani, mert ez már tényleg nem állapot. Remélem jót röhögtök majd a sok szemeten aki beszól. Menjetek haverokkal játszani. (igaz azokkal se érdemes) ha kitaláltok valamit akkor légyszi írjatok. -.- csááá ^^

Lacker 2011. június 24. 2 hozzászólás 15264.
Tudom. Igen. Az biztos. :)
Verebalkat 2011. június 22. 32 hozzászólás 4964.
Válasz Lacker #2. hozzászólására
Igen! Ez az egyetlen normális döntés. :D De ott is van codehookos csaló az biztos. :D Igaz kevés. Ez nem rossz ötlet.
Persze, nem azt mondtam ,hogy nincs ,de azért jóval kevesebb. Ami biztos,hogy síró 12 évesekből alig van.
Lacker 2011. június 22. 2 hozzászólás 15264.
Igen! Ez az egyetlen normális döntés. :D De ott is van codehookos csaló az biztos. :D Igaz kevés. Ez nem rossz ötlet.
Verebalkat 2011. június 22. 32 hozzászólás 4964.
Azt javaslom ,hogy játssz eredeti szerveren, vagy még jobb ,ha eredeti és streaming is van rajta. Na ott nem fognak sírni