Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

King of the Hill

Létrehozva: 2011. július 4. Létrehozta: Pene Kategória: SC2 9 hozzászólás

A verseny menete a következő (az első hét kivételével): minden héten egy meccssorozat (BO5) kerül lejátszásra, melynek győztese lesz a következő hét kihívottja. Kihívni bármely Master ligás játékos tud, aki szerepel ezen a listán.

Mivel a lista nem teljes, rajtuk kívül természetesen még vannak páran, akik élhetnek ezzel a joggal. A kihívók között szavazással dönthetnek az oldal látogatói, hogy kit szeretnének látni a következő héten. A versenyre az első alkalommal regisztrálóknak el kell küldeniük egy levelet a koth.sc.rts.hu@gmail.com–ra a következő tárggyal: jelentkezés. Emellett mellékelnie kell egy képet magáról, továbbá számos adatukat is meg kell adja. Bővebb információk itt: http://sc.rts.hu/static/King_of_the_Hill.

Pene 2011. július 5. 6920 hozzászólás 10.
Válasz Fana #8. hozzászólására
bo5 =/= bo1
És am is remélhetőleg master teteje felé fognak versenyezni itt az emberek, ellenük meg nem hiszem hogy sokat nyertél volna. gogo kerülj be masterbe elösször ! Ez nem lehet nagy követelmény annak aki király akar lenni xD
Így van, a terv az, hogy lehetőleg a top10-20 játsszon.
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
Fana 2011. július 5. 461 hozzászólás 807.
Válasz NyPeti #6. hozzászólására
Azért legalább diamond mehetne szerintem, másrészt, mert énis az vagyok és vertem már el mastereset.
bo5 =/= bo1
És am is remélhetőleg master teteje felé fognak versenyezni itt az emberek, ellenük meg nem hiszem hogy sokat nyertél volna. gogo kerülj be masterbe elösször ! Ez nem lehet nagy követelmény annak aki király akar lenni xD
Szerintem REAPER RAPE !
Válasz NyPeti #6. hozzászólására
Azért legalább diamond mehetne szerintem, másrészt, mert énis az vagyok és vertem már el mastereset.
Az semmit nem jelent, ha elég jó lennél már rég átrakott volna a rendszer.
Viszont már nem vagy messze tőle, azt javaslom kicsit gyakorold még az 1v1-t. Kevesebb team és több solo meccset kéne tolnod, és kicsi a bo-n is finomítanod kellene. Volt hogy belenéztem a streamedbe és vannak őrült taktikáid meg rossz megmozdulásaid, és nem túl jó helyzetfelismerő képességed.
Bár ez sokszor mesterekre, még akár rám is igaz

Szóval hajrá, itt egy újabb szempont hogy miért kell bejutnod masterbe
Nem az számít ki honnan jött, hanem az, hogy hová tart.
NyPeti 2011. július 5. 83 hozzászólás 2964.
Válasz Destrojer #4. hozzászólására
sok értelme lenne köröket elpazarolni arra, hogy nézzük ahogy egy master sorba végigveri a goldosokat
Válasz Destrojer #4. hozzászólására
sok értelme lenne köröket elpazarolni arra, hogy nézzük ahogy egy master sorba végigveri a goldosokat
pont ez a versenyek öröme, végigvered őket mint a mortal kombatban
először jön a leggyengébb utána egy picit erősebb stb
nem pedig úgy mint régen bwben mikor valamiért mindig acét kaptam kezdésként :(
Destrojer 2011. július 5. 56 hozzászólás 3718.
Válasz NyPeti #3. hozzászólására
Istenem, miért csak master ??? :( Ne már..:S
Aláírás: (max 200 karakter)
NyPeti 2011. július 4. 83 hozzászólás 2964.
Istenem, miért csak master ??? :( Ne már..:S
dnbstep 2011. július 4. 16 hozzászólás 6825.
Első értelmes hír mióta rts.hu-n vagyunk. Ha megjön az új gépem még be is szállok akár. : >
ForgoT 2011. július 4. 121 hozzászólás 2368.
A képeket köszönjük aabrynak :mosoly: köszi!