Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Brink Agents of Change DLC

Létrehozva: 2011. augusztus 15. Létrehozta: OldPassS Kategória: TF2 26 hozzászólás

Hali...nos azét írok ide "TF2"-re mivel az FPS-nevű témán nem akarja elfogadni és más fórumokon nem lehet... aaa DLC-ről csupán annyi kellene hogy ha bárki tudna olyan oldalt ahol lelehet tölteni ( kíméljen a sharechas és egyéb barom oldalak ) akkor írjátok már le :/ és azt se mondjátok hogy 50euróból vedd meg! mer nem adok annyit!
vagy ha esetleg még nem jött volna ki ÚGY hogy letöltsed akkor azt mondjátok már meg hogy mikor lesz letölthető állapotban és HOL?

Előre is köszönöm

v3kibaba 2011. augusztus 21. 178 hozzászólás 1774.
Válasz OldPassS #24. hozzászólására
jóvan..
Ne csak játssz a kontaktlencse gondolatával! Próbáld ki most 3 hónapig INGYEN az Ofotértnél!
Harr...
OldPassS 2011. augusztus 20. 30 hozzászólás 5114.
Válasz n1ven #23. hozzászólására
Kalóz játékok letöltése is kalózkodás!! A kalózkodás bűncselekmény!
jóvan..
n1ven 2011. augusztus 19. 249 hozzászólás 1393.
Kalóz játékok letöltése is kalózkodás!! A kalózkodás bűncselekmény!
OldPassS 2011. augusztus 19. 30 hozzászólás 5114.
JÓVAN MÁ ...elég má nem ke a dlc visszatértem tf2-re kicsit ezt a témát meg felejtsétek el nem is magyaráztam senkinek na SRY mindenért bye bye!
Bullshit 2011. augusztus 16. 71 hozzászólás 3268.
Válasz OldPassS #16. hozzászólására
Na jolvan ide hiába beszélek olyanokat írtok amiket én nem helyesírást nem értem mi a *** bajotok van vele
élve nem ásnak el :P majd holtan de akkor sem én ásom el magam XD ( mielőtt reklámozni kezdenétek hogy csunyán beszéltem vegyetek tudomást róla hogy 3 betűs olyan szó nincs is )
még nem is játszhatsz vele? ezt minek vegyem :P XD
Eddie TORRENT-et ide soha a büdös életbe nem írtam ezt sem értem nálatok XD
de hiába akarok lenyomni a semmibe a magatok kis módszerével hogy torrent-et ne itt keresgélj + helyesírás hát vakok vagytok vagy mi? :/ mer ha csak azokat az icikepicike hibákat mondod mint pl az hogy egybeírom vagy nem hosszú ékezettel hát ....tanuljál meg olvasni inkább és a kérdést sem fogjátok fel szépen ugyhogy ne is írjon többet ide senki viszont nem látásra :)
( http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/53-brink/ legalább magyar lenne ... )

a TÉMA lezárult kész!

1. Vedd meg sapiban
2. Nincs tovább. HMMMM??? HM??? asdf
kappan 2011. augusztus 16. 742 hozzászólás 489.
Válasz OldPassS #9. hozzászólására
1. "DIKKMÁ töltsétek fel mer anyu nem ad rá péztet" pénztet ? és még te mondod ezt? :Mielőtt mások helyesírását kritizálod a sajátoddal foglalkozz inkább. helyesírást én még soha nem kritizáltam senkiét
2. megint ez: DIKKMÁ töltsétek fel mer anyu nem ad rá *pénzt" én nem siettetek senkit nem vagyok noob van két kis szép kezecském igaz :) de egyszerű kérdés mikor jön ki letölthető állapotban steam-on kívül? mi a bajotok ezzel tudom hogy ez nem idevaló téma de máshova hova írjak? brink-es fórumokon utolsó válasz 2009
3.Nem tudom mire számítottál, tán arra hogy majd körülujjongunk és linkelünk neked torrentet, vagy mi?
nem..nem számítottam "TORRENT"-re nem is írtam róla miket beszélsz? és még a helyesírásra nem tudom mit értetté ezalatt de én direkt írik igy hogy- tom (tudom) rövid ékezetek ha úgy van ....
"Bunfi gondolatainak magyar hangja" by Pozi
wrex 2011. augusztus 16. 443 hozzászólás 842.
Na jolvan ide hiába beszélek olyanokat írtok amiket én nem helyesírást nem értem mi a *** bajotok van vele
élve nem ásnak el :P majd holtan de akkor sem én ásom el magam XD ( mielőtt reklámozni kezdenétek hogy csunyán beszéltem vegyetek tudomást róla hogy 3 betűs olyan szó nincs is )
de hiába akarok lenyomni a semmibe a magatok kis módszerével hogy torrent-et ne itt keresgélj + helyesírás hát vakok vagytok vagy mi? :/ mer ha csak azokat az icikepicike hibákat mondod mint pl az hogy egybeírom vagy nem hosszú ékezettel hát ....tanuljál meg olvasni inkább és a kérdést sem fogjátok fel szépen ugyhogy ne is írjon többet ide senki viszont nem látásra :)
( http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/53-brink/ legalább magyar lenne ... )

a TÉMA lezárult kész!

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=5170 válassz
8)
v3kibaba 2011. augusztus 16. 178 hozzászólás 1774.
Vedd meg 50 euróért.
Vedd meg 13461 forintért.
Vedd meg 72.25 dollárért.
Vedd meg 44 fontért.
Vedd meg 70.8 kanadai dollárért.
Vedd meg 68.8 ausztrál dollárért.
Vedd meg 56.6 svájci frankért.
Vedd meg 5,549 yenért.
Vedd meg 462 koronáért. (nem demo korona XDXDLOLXD)
Vedd meg 128 pezóé'.
Eddie0518 2011. augusztus 16. 151 hozzászólás 2000.

a TÉMA lezárult kész!

http://brinkthegame.web4.hu/ csak hogy meg legyél elégedve
OldPassS 2011. augusztus 15. 30 hozzászólás 5114.

a TÉMA lezárult kész!

falq0N_ 2011. augusztus 15. 64 hozzászólás 3462.
asd el magad
porszivougynok 2011. augusztus 15. 35 hozzászólás 4725.
még nem is játszhatsz vele
Eddie0518 2011. augusztus 15. 151 hozzászólás 2000.
1.Komolyan, "steam-on" minden mondtad végére ":)"(ezzel nem tudom mit akarsz elérni)
2.Azt hiszem linkeltem Brinkes forumot már de az előbb még 2007-es volt az utolsó hozzászólás most meg 2009.
3.http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/53-brink/
4.Torrentezni ne itt akarj
5.Kicsit gondolkozz mielőtt írsz.
6.A Google Chrome-ban van beépített helyesírás ellenőrző ajánlom neked
Válasz Bytek #11. hozzászólására
az oldalon nem lehet megosztani illegális tartalmakat. (lásd: törvénybe ütköző) ne várd, hogy bárki is belinkel neked ilyen honlapot, mivel az oldal szabálzatába ütközik, hiszen bűncselekményre való felhívás. a bűncselekmény pedig itt az, hogy letöltesz valamit, ami nem ingyenes.
hát akkor ez ellenben nem vagyok egyedül ugye tudod? :)
DE nem kértem link-et most mondom akkor ha nem lehet hogy " akkor CSAK mikor jön ki ennyi kész vége nincs akkor nincs ha valaki tudja akkor irjon egy időpontot az remélem még nem bűn
Bytek 2011. augusztus 15. 135 hozzászólás 2175.
Válasz OldPassS #10. hozzászólására
hm? arra a részre gondolsz amikor azt mondtam hogy utálom az olyanokat akik csesztetik a letöltőseket ?
bűncselekmény? oké visszafogom magam de rugass ki ha neked ugy jó
az oldalon nem lehet megosztani illegális tartalmakat. (lásd: törvénybe ütköző) ne várd, hogy bárki is belinkel neked ilyen honlapot, mivel az oldal szabálzatába ütközik, hiszen bűncselekményre való felhívás. a bűncselekmény pedig itt az, hogy letöltesz valamit, ami nem ingyenes.
"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light."
Válasz PozitiveRP #7. hozzászólására
Amúgy is kimoderálnánk az első illegális tartalomhoz vezető linket...

A hozzászólás elküldésével elfogadod az oldal moderálási szabályzatát.
"1.1. Jogsértő hozzászólások

Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz."
hm? arra a részre gondolsz amikor azt mondtam hogy utálom az olyanokat akik csesztetik a letöltőseket ?
bűncselekmény? oké visszafogom magam de rugass ki ha neked ugy jó
Válasz kappan #6. hozzászólására
Akkor mondok egy boltot:[/url]http://cdgalaxis.hu/PC/18889/brink.html[url].
Ha torrentezni akarsz, akkor egy torrent oldalra készíts szépen a kis kezeddel egy posztot, ahol kuncsorogsz a kedves feltöltőknek, hogy "DIKKMÁ töltsétek fel mer anyu nem ad rá péztet".
Egyáltalán nem csesztetlek, csak tudod ez egy olyan oldal, ahol a játék megvan azoknak az embereknek akik játszanak vele. Sőt ez nem is egy Brinkes oldal. Nem tudom mire számítottál, tán arra hogy majd körülujjongunk és linkelünk neked torrentet, vagy mi?
Ha akarsz a brink dlcvel játszani, akkor megveszed PERIOD.
PS.: Mielőtt mások helyesírását kritizálod a sajátoddal foglalkozz inkább.
1. "DIKKMÁ töltsétek fel mer anyu nem ad rá péztet" pénztet ? és még te mondod ezt? :Mielőtt mások helyesírását kritizálod a sajátoddal foglalkozz inkább. helyesírást én még soha nem kritizáltam senkiét
2. megint ez: DIKKMÁ töltsétek fel mer anyu nem ad rá *pénzt" én nem siettetek senkit nem vagyok noob van két kis szép kezecském igaz :) de egyszerű kérdés mikor jön ki letölthető állapotban steam-on kívül? mi a bajotok ezzel tudom hogy ez nem idevaló téma de máshova hova írjak? brink-es fórumokon utolsó válasz 2009
3.Nem tudom mire számítottál, tán arra hogy majd körülujjongunk és linkelünk neked torrentet, vagy mi?
nem..nem számítottam "TORRENT"-re nem is írtam róla miket beszélsz? és még a helyesírásra nem tudom mit értetté ezalatt de én direkt írik igy hogy- tom (tudom) rövid ékezetek ha úgy van ....
Válasz Bytek #5. hozzászólására
1. az hogy mvel kell fizetned a steamen az kízárolag attól függ, hogy hol laksz, angolok fonttal, többi európai euróval, amerikaiak meg pl. dollárral fizetnek. 576ban mondjuk lehet kapni, azt nem tudom, hogy "polcra" is kivan-e téve, de feltételezem igen.
2. Hallottál már róla hogy nem teljesen legális fizetés nélkül letölteni a játékokat? Tudod mi az, hogy valami illegális?
3. Ki káromkodott? 'oh shit'? rofl
3. Nyugodtan töltsd le illegálisan, de legalább ne dicsekedj vele, vannak olyanok akik fizetnek dolgokért. Abban meg ne nagyon reménykedj hogy fogsz tudni játszani online.
Amúgy meg nem is értem mi a problémád, a dlc ingyenesen letölthető.
1. jóvan de akor ne monjda azt hogy nem muszáj euróval fizetni ha egyszer itt lakok
2.biztos...
3.a káromkodást már rég levettem..
4. 3.-ból véletlenül 2-t csináltál O_o vagy ha te is kihúztad akkor bocsekeksz :D
5.rendben nem dicsekszek vele de akkor azokse ! ( ne kérdezd hogy most kikről van szó TF2-itemekért meg GMod-ért én is fizetem )
6. Nem vagyok online rajongó erről tegyek én mi? :P
7. "Amúgy meg nem is értem mi a problémád, a dlc ingyenesen letölthető." igen ha megvetted a brink-et
PozitiveRP 2011. augusztus 15. 1123 hozzászólás 303.
Amúgy is kimoderálnánk az első illegális tartalomhoz vezető linket...

A hozzászólás elküldésével elfogadod az oldal moderálási szabályzatát.
"1.1. Jogsértő hozzászólások

Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz."
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
kappan 2011. augusztus 15. 742 hozzászólás 489.
Akkor mondok egy boltot:[/url]http://cdgalaxis.hu/PC/18889/brink.html[url].
Ha torrentezni akarsz, akkor egy torrent oldalra készíts szépen a kis kezeddel egy posztot, ahol kuncsorogsz a kedves feltöltőknek, hogy "DIKKMÁ töltsétek fel mer anyu nem ad rá péztet".
Egyáltalán nem csesztetlek, csak tudod ez egy olyan oldal, ahol a játék megvan azoknak az embereknek akik játszanak vele. Sőt ez nem is egy Brinkes oldal. Nem tudom mire számítottál, tán arra hogy majd körülujjongunk és linkelünk neked torrentet, vagy mi?
Ha akarsz a brink dlcvel játszani, akkor megveszed PERIOD.
PS.: Mielőtt mások helyesírását kritizálod a sajátoddal foglalkozz inkább.
Bytek 2011. augusztus 15. 135 hozzászólás 2175.
Válasz OldPassS #4. hozzászólására
1. Ha nem ugymond "muszáJ" euróval fizetni akkor miért csak eurót lehet a steam-odra feltenni hm ?:) vagy má lehet frankot is O_o és modjá má olyan boltot ahol a polcon van a BRINK ... pff
2. Úgysem veszem meg mer te azt mondtad és amugy nem értem hogy akkor minek vannak feltéve torrent-re és egyéb letöltő oldalakra a játékok ha má 1x úgy mondod hogy "megveszed játszol" letöltöd játszol most mi a különbség kiegészítőket játékokhoz mindig is dobtak erre is kidobják csak azt kérdeztem mikor.. hm? :)
3. Utálom az olyanokat akik csesztetik a letöltőseket mer nem tetszik nekik hogy nem olyanok mint ők és akkor csak ismételni tudom magam minek raknak fel letöltős játékokat ?
1. az hogy mvel kell fizetned a steamen az kízárolag attól függ, hogy hol laksz, angolok fonttal, többi európai euróval, amerikaiak meg pl. dollárral fizetnek. 576ban mondjuk lehet kapni, azt nem tudom, hogy "polcra" is kivan-e téve, de feltételezem igen.
2. Hallottál már róla hogy nem teljesen legális fizetés nélkül letölteni a játékokat? Tudod mi az, hogy valami illegális?
3. Ki káromkodott? 'oh shit'? rofl
3. Nyugodtan töltsd le illegálisan, de legalább ne dicsekedj vele, vannak olyanok akik fizetnek dolgokért. Abban meg ne nagyon reménykedj hogy fogsz tudni játszani online.
Amúgy meg nem is értem mi a problémád, a dlc ingyenesen letölthető.
"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light."
1. Ha nem ugymond "muszáJ" euróval fizetni akkor miért csak eurót lehet a steam-odra feltenni hm ?:) vagy má lehet frankot is O_o és modjá má olyan boltot ahol a polcon van a BRINK ... pff
2. Úgysem veszem meg mer te azt mondtad és amugy nem értem hogy akkor minek vannak feltéve torrent-re és egyéb letöltő oldalakra a játékok ha má 1x úgy mondod hogy "megveszed játszol" letöltöd játszol most mi a különbség kiegészítőket játékokhoz mindig is dobtak erre is kidobják csak azt kérdeztem mikor.. hm? :)
3. Utálom az olyanokat akik csesztetik a letöltőseket mer nem tetszik nekik hogy nem olyanok mint ők és akkor csak ismételni tudom magam minek raknak fel letöltős játékokat ?
Bullshit 2011. augusztus 15. 71 hozzászólás 3268.
Válasz kappan #2. hozzászólására
http://muszaj.hu/

@OP: megveszed és játszol vele, vagy nem veszed meg és nem játszol vele egyszerű sztm.
o shit.
kappan 2011. augusztus 15. 742 hozzászólás 489.
Válasz Bullshit #1. hozzászólására
Nem muszály euróval fizetni xd
http://muszaj.hu/

@OP: megveszed és játszol vele, vagy nem veszed meg és nem játszol vele egyszerű sztm.
Bullshit 2011. augusztus 15. 71 hozzászólás 3268.
Nem muszály euróval fizetni xd