Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Heroes of Newerth

Létrehozva: 2011. augusztus 24. Létrehozta: LYRI Kategória: DOTA 29 hozzászólás

A Heroes of Newerth magyar közösségi csoportja Steam-en:

http://steamcommunity.com/groups/hon-hun

Csatlakozzatok!

reindeer 2011. augusztus 30. 422 hozzászólás 895.
Ez az ovis, játékelvevős próbálkozás nagyon gyenge volt, haver ;=
STAY THIRSTY, my friends
sz1lv4 2011. augusztus 29. 85 hozzászólás 2916.
Keressél valami honos portált pls ne ide írkálj és ha most azthiszed összeroskadtunk mert szerinted ovisok vagyunk és nincs bennünk jóindulat akkor bizony tévedsz. BB
_SammY_ 2011. augusztus 29. 933 hozzászólás 378.
Válasz LYRI #26. hozzászólására
Szerintem is maradjunk ésszerű keretek között: Stratégiai játékok.

Töröld ezt az alfórumot, ha neked ilyen érzelmi gondjaid vannak.

p.s.: amúgy még mindig nemértem miez a felháborodás, mint az oviban, ha elvették a játékod szindróma. azért írtam ki ezt a hírt, hogy az esetleges hon-nal is játszó emberek megtalálhassanak egy közösségi csoportot ami esetleg érdekelheti őket. nem toborozni jöttem játékosokat és nem flamelni jöttem. de úgylátszik egy csepp jóindulat sincs itt az emberekben.
nincs, tényleg nincs
viszlát :D
Moderálva by Noszi. xD
LYRI 2011. augusztus 29. 2353 hozzászólás 106.
Válasz Noszferatu #24. hozzászólására
Nincs szimpátia, világ életemben ez a játék volt a kedvencem, én nem fogadom el a pénzhajhász tolvaj bandát.
Ja és én nem megyek hon és lol-os oldalakra írogatni! Na nehogy már én mutassak szimpátiát! Tudod mit, ha ír nekem egy pmet, hogy kirakhatja-e, na az szimpatikus lett volna!

Ahogy látod én-én-én, és akkor most nézd meg a olvasóink felháborodását és még a gyerek pattog, komolyan azért maradjunk már az ésszerű keretek közt!

A másik meg mint admin az adminnak, ne mások előtt bíráld a hozzáállásomat, erre van külön játszóterünk!
Szerintem is maradjunk ésszerű keretek között: Stratégiai játékok.

Töröld ezt az alfórumot, ha neked ilyen érzelmi gondjaid vannak.

p.s.: amúgy még mindig nemértem miez a felháborodás, mint az oviban, ha elvették a játékod szindróma. azért írtam ki ezt a hírt, hogy az esetleges hon-nal is játszó emberek megtalálhassanak egy közösségi csoportot ami esetleg érdekelheti őket. nem toborozni jöttem játékosokat és nem flamelni jöttem. de úgylátszik egy csepp jóindulat sincs itt az emberekben.
http://lyri.blog.hu
_SammY_ 2011. augusztus 27. 933 hozzászólás 378.
Válasz Sanci #22. hozzászólására
Ennyi erővel én is kirakhatom azokat akik a LoL-t igy szapulják, mert nekem az-az unszimpatikus?:) Nem mintha célom lenne, de ne egy szimpátia döntés legyen már egy "viszonylag jó helyre" rakott forumtopik.
te ............... TE, hát mit képzeltél :D
Moderálva by Noszi. xD
Noszferatu 2011. augusztus 27. 617 hozzászólás 595.
Ennyi erővel én is kirakhatom azokat akik a LoL-t igy szapulják, mert nekem az-az unszimpatikus?:) Nem mintha célom lenne, de ne egy szimpátia döntés legyen már egy "viszonylag jó helyre" rakott forumtopik.
Nincs szimpátia, világ életemben ez a játék volt a kedvencem, én nem fogadom el a pénzhajhász tolvaj bandát.
Ja és én nem megyek hon és lol-os oldalakra írogatni! Na nehogy már én mutassak szimpátiát! Tudod mit, ha ír nekem egy pmet, hogy kirakhatja-e, na az szimpatikus lett volna!

Ahogy látod én-én-én, és akkor most nézd meg a olvasóink felháborodását és még a gyerek pattog, komolyan azért maradjunk már az ésszerű keretek közt!

A másik meg mint admin az adminnak, ne mások előtt bíráld a hozzáállásomat, erre van külön játszóterünk!
Moderálva...
MorphX 2011. augusztus 27. 274 hozzászólás 1295.
Viszonylag jó helyre? Sanci... elhiszem h te nagyon értesz a CS-hez... ezért sem szolok (szolunk) bele oda semmibe, mert lövésünk nincs. Ahogy neked sincs erről. A dotások rühellik a hont is és a lol-t is. már mondtam... újpest sállal a fradi b-középbe szitu...
"NO ROR NO WIN!"
Sanci 2011. augusztus 27. 3319 hozzászólás 53.
Válasz Noszferatu #15. hozzászólására
Nem értem mit kell egyszemélyes csatát vívnod egy dota oldalon. Örülj, hogy maradhat a reklám, szeretni meg úgyse fognak. Azután, ha nekem is unszimpatikus leszel, az accodal együtt távozhatsz! Áldás, békesség!
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
reindeer 2011. augusztus 25. 422 hozzászólás 895.
Ecsém... értsed már meg, itt senki nem szereti a HON-t, nem kiváncsi rá senki, ilyen nehéz felfogni? Mi a dotát szeretjük, nem pedig azt a lájtos koppintást, ami készült belőle. Csupa jószándékból mondom, ne erőltesd a témát ;) Ezt a hat éves unokahúgom átlátná, szóval ne okozz csalódást!
STAY THIRSTY, my friends
_SammY_ 2011. augusztus 25. 933 hozzászólás 378.
Válasz LYRI #19. hozzászólására
Nem vív itt senki egyszemélyes csatát. Csak nem értem mire ez a flame. Egy olyan topicban nyitottam a témát ami teljesen helyénvaló, ha nemtetszik akkor ez van. Viszont az érdekes, hogy te mint moderátor vagy admin itt flamelsz a többiekkel és még fenyegetsz is. Ezek a dolgok is a teendőid közé tartoznak?
a HON csak elnevezésében stratégiai, úgyhogy ezen állításod megkérdőjelezhető
személy szerint inkább egy PC-s tamagochihoz hasonlítanám
Moderálva by Noszi. xD
LYRI 2011. augusztus 25. 2353 hozzászólás 106.
Válasz Noszferatu #15. hozzászólására
Nem értem mit kell egyszemélyes csatát vívnod egy dota oldalon. Örülj, hogy maradhat a reklám, szeretni meg úgyse fognak. Azután, ha nekem is unszimpatikus leszel, az accodal együtt távozhatsz! Áldás, békesség!
Nem vív itt senki egyszemélyes csatát. Csak nem értem mire ez a flame. Egy olyan topicban nyitottam a témát ami teljesen helyénvaló, ha nemtetszik akkor ez van. Viszont az érdekes, hogy te mint moderátor vagy admin itt flamelsz a többiekkel és még fenyegetsz is. Ezek a dolgok is a teendőid közé tartoznak?
zrs. 2011. augusztus 25. 157 hozzászólás 1956.
Válasz nineonethree #10. hozzászólására
mit szólsz inkább ehhez : LoL = dota szellemi fogyatékosoknak HoN= dota kisgyerekeknek/nooboknak ?
szerintem ez pont fordítva van :D
_SammY_ 2011. augusztus 25. 933 hozzászólás 378.
Válasz svc #14. hozzászólására
uramég +1 :D
ezmilyenmár
Moderálva by Noszi. xD
nineonethree 2011. augusztus 25. 29 hozzászólás 5208.
Válasz LYRI #13. hozzászólására
úgylátom akkor a dota pont neked való mert egyben szellemi fogyatékos noob és kisgyerek is vagy :p
Noszferatu 2011. augusztus 25. 617 hozzászólás 595.
úgylátom akkor a dota pont neked való mert egyben szellemi fogyatékos noob és kisgyerek is vagy :p
Moderálva...
svc 2011. augusztus 25. 677 hozzászólás 531.
LYRI 2011. augusztus 25. 2353 hozzászólás 106.
mit szólsz inkább ehhez : LoL = dota szellemi fogyatékosoknak HoN= dota kisgyerekeknek/nooboknak ?
Noszferatu 2011. augusztus 24. 617 hozzászólás 595.
xD
Moderálva...
falq0N_ 2011. augusztus 24. 64 hozzászólás 3462.
+
nineonethree 2011. augusztus 24. 29 hozzászólás 5208.
Válasz LYRI #5. hozzászólására
Azonak szólt akik HoN-oznak :)

Amúgy meg LoL < DotA < HoN < DotA 2

:)
Dark.Angel 2011. augusztus 24. 157 hozzászólás 1958.
Válasz svc #8. hozzászólására
Lehet jobban szét kellett volna nézni: DOTA KLÓNOK, azon belül megtalálod a hont is..
Ott van, ahova való :)
svc 2011. augusztus 24. 677 hozzászólás 531.
Válasz LYRI #4. hozzászólására
Lehet megkéne nézni, hogy melyik fórum topicot olvasod:

OGC DotA Stratégiai játékok
Lehet jobban szét kellett volna nézni: DOTA KLÓNOK, azon belül megtalálod a hont is..
_SammY_ 2011. augusztus 24. 933 hozzászólás 378.
Válasz Noszferatu #6. hozzászólására
Azért nem töröltem, de azért ez nálam nem szokás. :)
Moderálva...
Moderálva by Noszi. xD
Válasz LYRI #4. hozzászólására

Azért nem töröltem, de azért ez nálam nem szokás. :)
Moderálva...
LYRI 2011. augusztus 24. 2353 hozzászólás 106.
Válasz MorphX #1. hozzászólására
LYRI ez olyan, mintha egy fradi sállal megjelentél volna a diósgyőri B-középben! Csatlakozzon a faszom ahhoz a gagyi dotakoppintásos majmokhoz!!! Röviden ennyi :)
Azonak szólt akik HoN-oznak :)

Amúgy meg LoL < DotA < HoN < DotA 2

:)
LYRI 2011. augusztus 24. 2353 hozzászólás 106.
Válasz Noszferatu #2. hozzászólására
Lehet terveznem kell egy nagyobb DOTA logót, hogy lássák hogy DOTA!

_SammY_ 2011. augusztus 24. 933 hozzászólás 378.
Válasz MorphX #1. hozzászólására
LYRI ez olyan, mintha egy fradi sállal megjelentél volna a diósgyőri B-középben! Csatlakozzon a faszom ahhoz a gagyi dotakoppintásos majmokhoz!!! Röviden ennyi :)
Moderálva...
Moderálva by Noszi. xD
Lehet terveznem kell egy nagyobb DOTA logót, hogy lássák hogy DOTA!
Moderálva...
MorphX 2011. augusztus 24. 274 hozzászólás 1295.
"NO ROR NO WIN!"