Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Szerver probléma(ák)

Létrehozva: 2011. október 13. Létrehozta: Alexander8 Kategória: CS 16 hozzászólás

Sziasztok, multkor 1v1 eztünk haverommal és felrobbant a bomba és meghaltunk mindketten aztán pedig magátol resi zett a szerver tudjátok ezt irta ki game comencing és megnéztük ezt párszor egymás után és mindig resi zi ka szerver magátol ez valami bug vagy ez direkt igy van és ezt hogy lehet ki javitani, a másik meg az hogy tettem be soundokat műkszik is meg minden de oldalra nem irja ki hogy pl:player multi kill csak néha kékkel ezt hogy tom szerkezteni hogy mindig ki irja ??? előre is köszi a válaszokat már nagyon elegem van ebből a konfigolásbol
a helyes írásért bocs naon fáradtvok(voltam)Fórumtéma leírása

.crash 2011. október 17. 436 hozzászólás 854.
Válasz Alexander8 #15. hozzászólására
jaj te gyerek ha ez nem helpdesk akkor ez mi a te iq d közelebb van az 1 hez mint a 3 hoz istenem és még engem hülyéz le, hogy nem helpdesk
figyelj pajti, te itt oktatsz , de észre se veszed, h rúgod az öngólt. :))
itt a Helpdesk, ide tedd fel az értelmes kérdésed.
Alexander8 2011. október 17. 10 hozzászólás 8287.
Válasz .crash #13. hozzászólására
te már csak tudod, milyen a "tipikus magyar mentalitás". :)))
és alexander IQ 8 ez nem a helpdesk. :S
jaj te gyerek ha ez nem helpdesk akkor ez mi a te iq d közelebb van az 1 hez mint a 3 hoz istenem és még engem hülyéz le, hogy nem helpdesk
cube. 2011. október 15. 1442 hozzászólás 227.
Válasz Alexander8 #11. hozzászólására
Ez most mi nem lehet fel tenni kérdést vagy mi van nem azért van a helpdesk hogy fel tegyünk kérdést"tedd fel hátha valaki válaszol" válaszoltok télleg gratulálok hát kössz szépen TIPIKUS MAGYAR MENTALITÁS
alexander8GwowwGeTMONeYloRD/A/ ha mindenki topicot nyitna a problémái miatt szerinted az milyen lenne...
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
.crash 2011. október 14. 436 hozzászólás 854.
Válasz Alexander8 #11. hozzászólására
Ez most mi nem lehet fel tenni kérdést vagy mi van nem azért van a helpdesk hogy fel tegyünk kérdést"tedd fel hátha valaki válaszol" válaszoltok télleg gratulálok hát kössz szépen TIPIKUS MAGYAR MENTALITÁS
te már csak tudod, milyen a "tipikus magyar mentalitás". :)))
és alexander IQ 8 ez nem a helpdesk. :S
defcon 2011. október 14. 2787 hozzászólás 76.
A probléma a szerverrel lehet.
internazionale giocatore
Alexander8 2011. október 14. 10 hozzászólás 8287.
Válasz sevven #9. hozzászólására
tudom hát sajna látható a dolog. a moderálás is mindig pár nappal később kerül terítékre, de addig már 20 válasz ment rá, na akkor azt is moderáljuk gyorsan.
+ :/
internazionale giocatore
sevven 2011. október 14. 1353 hozzászólás 246.
Válasz defcon #8. hozzászólására
A válasz az, hogy konkrétan lenyan-nyanják. (Néha én is ledöbbenek, hogy egyes dolgokat nem moderálnak ki a hozzászólásaimból :DDDD)
tudom hát sajna látható a dolog. a moderálás is mindig pár nappal később kerül terítékre, de addig már 20 válasz ment rá, na akkor azt is moderáljuk gyorsan.
no holds barred
Válasz sevven #7. hozzászólására
az a baj hogy a regisztrálást nem lehet mihez kötni, mert úgy valamelyik fél tuti rosszul jár. ha meg ennyire nincsenek tisztában az oldalak akkor mért is ők az adminok. nevezzenek ki többet akik használják is a lehetőséget arra, amire való
A válasz az, hogy konkrétan lenyan-nyanják. (Néha én is ledöbbenek, hogy egyes dolgokat nem moderálnak ki a hozzászólásaimból :DDDD)
internazionale giocatore
Válasz ViBE #4. hozzászólására
fórumra nézek: okádék. csevegőre nézek: okádék. aztán megnézem, hogy kik ezek a vérpistikék októberi regisztrációval...fenének kell teleszemetelni már ezt is. olyan, mintha egy mlap.hu-s "clán" honlapja lenne.
az a baj hogy a regisztrálást nem lehet mihez kötni, mert úgy valamelyik fél tuti rosszul jár. ha meg ennyire nincsenek tisztában az oldalak akkor mért is ők az adminok. nevezzenek ki többet akik használják is a lehetőséget arra, amire való
no holds barred
hEX- 2011. október 14. 1379 hozzászólás 239.
Válasz ViBE #4. hozzászólására
fórumra nézek: okádék. csevegőre nézek: okádék. aztán megnézem, hogy kik ezek a vérpistikék októberi regisztrációval...fenének kell teleszemetelni már ezt is. olyan, mintha egy mlap.hu-s "clán" honlapja lenne.
ez már rosszabb!
KIRÁJ VAGYOK
-xxy- 2011. október 14. 338 hozzászólás 1084.
:bocs::bocs::bocs::bocs::bocs:
18:08 - GefroT csap1?: játékost faragok belőled
ViBE 2011. október 14. 2940 hozzászólás 71.
Válasz sevven #3. hozzászólására
egyébként ja. banci képes kitörölni a "banci a kva nyád" témájú fórumot meg felhasználót bezzeg a többit lezárják. értem
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
Válasz ViBE #1. hozzászólására
törölném de törölném.
egyébként ja. banci képes kitörölni a "banci a kva nyád" témájú fórumot meg felhasználót bezzeg a többit lezárják. értem
no holds barred
hEX- 2011. október 14. 1379 hozzászólás 239.
megoldás:war.cfg!
KIRÁJ VAGYOK
ViBE 2011. október 14. 2940 hozzászólás 71.
törölném de törölném.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!