Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Elit K.K. Egy jó kis szerver

Létrehozva: 2011. november 19. Létrehozta: Hibas Kategória: COD 1 hozzászólás

Kezdem soraim csupa jóval.Tuti mód nagyon jó pályák jó a slot is.Igaz régen nem voltam ma feléjük de ma benéztem.Láttam egy két admin eltűnt.Na hála istenek.Szepi ,Gaspi ,Mengele, hm mondom tuti lesz.Nincs dobálás kifelé.Hát csalódtam.Dobálták a népet rendesen azt is aki nem csinált semmit (Pistike,pl.)MEG ráírtak sok mindenkire hogy ne csaljon és minden pb nélkül már dobták is őket.Pl (huszt)Ha meg meg merte kérdezni miért kapta tűrhetetlen hangnemben kapta meg a választ!!!Jó esetben kapott valami magyarázatot,pl kemp,aim stb.De könyörgöm akit ismertek úgy láttam annyit állt egy helyben hogy legyökerezett a lába.Mindenki másnak tilos!!!!!!!!!!!!Istenem nem gondoltam volna de gyere vissza Szepi,Gaspi,Mengele, ti is dobáltatok de legalább elnézést is kértetek ha nem volt igazatok.És normális volt a hangnem is.Egy ilyen jó kis szerver és nincs fair játék a szabályok nem mindenkire vonatkoznak már!!!!!!Kedves Dj.Misi ez ügyben intézkedj már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Korrekt egyenes játék egyenlő esélyek nem ezt hangoztatták anno az Elitek????????Bízom a javulásban.És akkor majd visszatér sok játékos hozzátok!!!!

Üdv Hibás

Kacsacsor 2011. november 19. 1 hozzászólás 19864.
Nos ebben úgy láttom igazad van kollega!!!Én is így jártam nem csináltam semmit de úgy kiraktak hogy csak na.A hangnem is stimel.Adminokrol akkiket emlitetél semmit nem tudok de ezzek a mostaniak nem semmik!!!
Üdv Kacsacsör